En Sıcak Konular

'Fenerbahçe Yönetimi derhal istifa etmeli'

5 Ağustos 2011 13:55 tsi
Fenerbahçe Kulübü Eski yönetcilerinden Hakan Bilal Kutlualp, şike iddiaları nedeniyle sıkıntılı günler geçiren sarı-lacivertli yönetimin derhal istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Çırağan Sarayı'nda düzenlediği basın toplantısında konuşan Kutlualp, Fenerbahçe Yönetimi'nin 3 Temmuz'da yaşanan olaylardan sonra kulüpte sıkıntılar yaşandığını belirterek, "Hareket kabiliyeti ve etkin sağlıklı karar alma yetisini kaybetmiş olan Fenerbahçe Yönetimi'nin derhal istifa ederek Federasyon'a ve kamuoyuna bir mesaj vermesi,

Fenerbahçe'nin önünü açması gerekiyor. Yönetim hızla Fenerbahçe'yi olağanüstü genel kurula götürmesi gerekmektedir. İstifa suçu kabullenmek demek değildir. Bilakis kendinden emin olanların cesaret edebileceği onurlu ve erdemli bir davranış biçimidir. Hepimizin arzusu olan yargıdaki aklanmadan sonra Fenerbahçelilerin başları üzerinde yerleri vardır." diye konuştu.

Hakan Bilal Kutlualp, 5 yıldan bu yana Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimini gerek yönetim şekli açısından gerekse Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ekonomik açıdan her zaman eleştirdiğini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben her zaman Fenerbahçe Yönetimi'ni en güçlü olduğu dönemlerde de eleştirdim. Şimdi başkan ve yönetim hiçbirimizin arzu etmediği bir durumdayken aynı minvalde bir eleştiride bulunmak benim hayat görüşümle uymaz. Bugün benim amacım Fenerbahçe'yi bugünkü durumdan hep beraber nasıl çıkarabilirizin çalışmalarıyla ilgilidir. Çünkü şahıslar gelip geçicidir. Fenerbahçe dünya döndükçe var olacaktır."

3 Temmuz'dan bu yana spor kamuoyunu meşgul eden şike soruşturmaları kapsamında en çok zarar gören kurumun Fenerbahçe olduğunu kaydeden eski yönetici, "Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve yöneticilerin cezaevinde olması Fenerbahçe tarihinde görülmüş bir olay değildir. Bu durum hepimizi gerçekten üzmüştür. Bugünkü ortamda insiyatif alma ve insiyatif kullanma boşluğu doğmuş olduğunu gözlemliyorum.

Fenerbahçe'nin hakları layıkıyla savunulamıyor. Şu anki yönetimin bu önemli ve hayati süreci ya seyretmekte ya da panikle devlet kurumlarını, yargıyı emniyeti hedef alarak taraftarları yanlış yönlendirerek durumu idare ettiğini görüyorum. Sayın Divan Başkanı'nın yapmış olduğu açıklamaları da şiddetle kınıyorum. Kendisini de derhal istifaya davet ediyorum."

Hakan Bilal Kutlualp, başkanlık için şahsi bir beklentisinin bulunmadığını sözlerine ekledi.

Cihan



Bu haber 695 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,352 µs