En Sıcak Konular

Pitbull saldırısına suç duyurusu

3 Ağustos 2011 13:38 tsi
Bağcılar'da, evlerinin önünde pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan Nazlıcan Tatlısu'nun (10) babası Yıldıray Tatlısu, kızının başına gelen olayın bir facia oyduğunu söyledi.

Yetkili mercilere başvurarak şikayetçi olacağını belirten baba Tatlısu, "Bu tip köpeklerin ne kadar sakıncalı olduğunu herkes biliyor. Bu şekilde sokağa salınması da bir sürü insanın canını yakıyor. Bizim de canımızı yaktı." dedi.Dehşet verici olay dün akşam saat 00.30 sıralarında Kazım Karabekir Mahallesi, 1/19 D Sokak üzerinde meydana geldi. Evinin önündeki kaldırımda oturan Kazım Karabekir İlköğretim Okulu 4'üncü Sınıf öğrencisi Nazlıcan T. (10), sahibinin elinden kurtularak mahallede dolaşan pitbullcinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. Kız çocuğunu iki bacağından ve göğsünden ısıran köpek, mahalle sakinlerinin sopalarla müdahalesine rağmen kızı bırakmadı. Aynı sokakta çığlık seslerini duyan nakliyeci Nebi Doğutaş (34) isimli bir vatandaş, eline geçirdiği bıçak ile köpeği çeşitli yerlerinden 10 kez bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri ile sersemleyen köpek kızı bıraktıktan sonra öldü. Ağır yaralanan Nazlıcan Tatlısu isimli kız çocuğu ise, anne ve babasının da aralarında bulunduğu yakınları tarafından önce yakınlardaki özel bir hastaneye, daha sonra Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastanedeki tedavisi devam eden ve ameliyat Edilen Nazlıcan Tatlısu'nun babası Yıldıray Tatlısu, kızının ameliyattan çıktığını ancak durumu hakkında doktorların kendilerine bir şey söylemediğini anlattı. Olayın bir facia olduğunu vurgulayan Yıldıray Tatlısu, "Bu olan normal bir şey değil. Gerekli mercilere başvurarak şikayetçi olacağım. Belediyenin duyarlı olmasını istiyorum. Bu tür köpeklerin yasak olduğunu herkes biliyor. Annemin kucağında saldırıyor. Yere düşürüyor. Bacaklarını yaralıyor. Bu bir facia. Bu yöneticilerimizin ayıbı. Belden aşağısında ve ve göğsünde yaralar var. Ameliyattan çıktı ancak daha konuşamadık." Dedi. Tatlısu, kızının hastanedeki tedavisinin birkaç gün daha süreceğini bildirdi.

cihan

Bu haber 683 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,021 µs