En Sıcak Konular

'Türkiye, terörün de üstesinden gelecek güçtedir'

0 0 0000 00:00 tsi
SEÇİM nedeniyle görevinden istifa eden Cemil Çiçek'in yerine Adalet Bakanlığı'na getirilen Fahri Kasırga, “Birlik ve beraberliğimiz bozulmadığı sürece, Türkiye Cumhuriyeti terörün de üstesinden gelir.Devletimiz güçlüdür” dedi.

Bakan Fahri Kasırga, kent merkezi ile Göksun, Afşin ve Elbistan ilçelerinde incelemelerde bulunmak ve açılışlar yapmak için geldiği Kahramanmaraş'ta ilk olarak tarihi ve turistlik Kapalı Çarşı, Taşhan ile Sakırcılar Çarşısı'nı gezdi. Vali Niyazi Tanılır, Belediye Başkanı AKP’li Mustafa Poyraz, Başsavcı Muharrem Morgül, Adalet Komisyonu Başkanı Dursun Altınöz ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydi Küçükdağlı'nın da eşlik ettiği Bakan Kasırga, buradaki tarihi el sanatları hakkında bilgi aldı. Bakır işleri ile kentin turistik el sanatları ürünlerini inceleyen Fahri Kasırga daha sonra tarihi Kahramanmaraş Kalesi'ne çıkarak kent merkezini kuş bakışı izledi.

Bakırcılar Çarşısı'nı gezerken, ceviz oyma sandık satan bir iş yerine konuk olan Kasırga, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kahramanmaraş'ın Cumhuriyet'in kurulduğu yıllardan bugüne kadar milli özellik ve değerlerini kaybetmemiş bir il olduğunu anlatan Bakan Kasırga, “Bu nedenle bizim yargı alanında başlatmış olduğumuz hamleler Kahramanmaraş’ta çok daha fazla kendini gösterdi. Kahramanmaraş'ta birçok yatırımımız var. Bildiğim kadarıyla il genelinde 4 adliye sarayı yaptırdık, birinin inşaatı ise sürüyor. Türkiye genelinde sayısı 4 olan Cezaevi İnfaz Personeli Eğitim Merkezi’nden biri buradadır” dedi.

Hurriyet



Bu haber 516 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,153 µs