En Sıcak Konular

4. Dalga geldi

2 Ağustos 2011 11:52 tsi
4. Dalga geldi Şike soruşturmasında Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemezgiller ve menajer Ekrem Okumuş ifadeleri sonrasında adliyeye sevk edildi. 'Şüpheli' sıfatıyla ifadesi alınan futbol yorumcusu Sinan Engin sorgunun ardından serbest bır

Futboldaki şike soruşturmasında yine hareketli bir gün yaşanıyor.

Fenerbahçe’nin futbolcusu Emre Belözoğlu şike soruşturması kapsamında ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

Emre, Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanan maç öncesinde rakip futbolcu Kağan Söylemezgiller'e gönderdiği iddia edilen mesajla ilgili ifade verdi. Belözoğlu ifadesi sonrasında adliyeye sevk edildi.

Soruşturmada ayrıca Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemezgiller ve Ekrem Okumuş da ifade verdi. Söylemezgiller ve Okumuş ifadeleri sonrasında adliyeye sevk edildi. Üç kişi savcıya ifade verecek.

ENGİN'İN İFADESİ ALINDI
Soruşturma kapsamında 'şüpheli' sıfatıyla ifadesi alınan futbol yorumcusu Sinan Engin, İstanbul Adliyesi'ndeki sorgunun ardından serbest bırakıldı. Ayrıca gazeteci Tahir Kum'un da Emniyet Müdürlüğü'nde bilgisine başvuruldu.

İDDİA NEYDİ?
Emre Belözoğlu'un, 13 Mayıs 2011 tarihinde kendisi gibi Ahmet Bulut’un menajerlik şirketine kayıtlı olan Ankaragücü futbolcusu Kaan’a “Oğlum Kağan. Emre Abin ben. Aldırıyorum seni buraya. Sakın zorlamayın he. Kavga ettirme beni başkanla” yazılı bir mesaj attığı iddia edilmişti. Emre’nin mesajı Ekrem Okumuş’un telefonundan gönderdiği belirtiliyor. Okumuş’un aynı gün Emre’nin akrabası olan Volkan Bahçekapılı ile yaptığı görüşmede “Emre yazdı işte onlar var bibiem de” diyerek mesajı kendi telefonundan Emre’nin çektiğini söylemesi yapılan dinlemelere takıldı.

GÖKTAŞ ORTAYA ÇIKARDI
Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş “Emre, Ankaragücülü 3 futbolcuya F.Bahçe-A.Gücü maçından önce mesaj çekti” diyerek iddiaları gündeme getirmişti. Bu sırada Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek, Kağan Söylemezgiller’e şike teklif edildiğini söylemişti. Menajer Ahmet Bulut’un da ortağı olan Ekrem Okumuş mesaj attığı iddiasını doğrulamış ve ”Olaylardan Emre’nin haberi yok. Bu bir şakaydı” itirafında bulunmuştu.

31 KİŞİ TUTUKLANDI

Şike soruşturmasında aralarında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun da olduğu toplam 31 kişi tutuklanmıştı.

Ntvmsnbc



Bu haber 928 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,601 µs