En Sıcak Konular

Saldırganın cesedi sahipsiz kaldı

0 0 0000 00:00 tsi
Ankara'daki 6 kişinin ölümüne 91 kişinin de yaralanmasına sebep olan bombalı saldırının faili Güven Akkuş'un yakınlarının herhangi bir adli birimden şu ana kadar cesedi talep etmediği öğrenildi.

Bölgedeki çalışmalarını sürdüren polis, patlamanın yaşandığı Anafartalar Çarşısı'nın karşısındaki Ulus İş Merkezi'nin çatısında kafatası parçaları buldu. Parçalar incelenmek üzere Adli Tıp uzmanlarına teslim edildi. Parçaların Güven Akkuş'a ait olduğu sanılıyor. Ceset parçalarından alınacak DNA örnekleri, birbiriyle ve Güven Akkuş'un akrabalarından alınacak DNA örnekleri ile karşılaştırılacak. Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemelerin tamamlanmasının ardından terörist Akkuş'un cenazesinin ailesine teslim edileceği bildirildi.

Güven Akkuş'un İstanbul'da yaşayan köylüleri, hain saldırıyı kınadı. Köylerinden böyle birinin çıkmış olmasına inanamadıklarını belirten Çaypınar Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Bayram Çetin, Akkuş'un ağabeyi Kenan Akkuş'un derneklerine üye olduğunu; diğer yakınlarının nerede yaşadıklarını bilmediklerini söyledi. Çetin, Akkuş'un uzun süredir yurtdışında yaşadığı yönünde bilgi aldıklarını dile getirdi. Bu arada, Genelkurmay Başkanlığı, daha önce planlanan toplantı çerçevesinde 'İntihar bombacılarını motive eden unsurlar' adlı değerlendirme toplantısında, intihar saldırılarını ve saldırganların psikolojilerini masaya yatırdı.

zaman



Bu haber 386 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,966 µs