En Sıcak Konular

Kulisleri hareketlendiren iddia

28 Temmuz 2011 09:09 tsi
Şike soruşturmasıyla sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe’de camianın önde gelen ismi Ali Şen başkanlık koltuğuna göz kırptı.

Şen, taraftarın bu talepte bulunması halinde yeniden başkanlık yapabileceğini ifade etti. Şike soruşturması nedeniyle zorlu günler geçiren Fenerbahçe’de gündem “yeni başkan” tartışmalarına kaymaya başladı.Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım’ın görevinin sona ermesiyle 2012’de başkanlığı bırakacağını açıklamasının ardından kulisler daha da hareketlendi.

Fenerbahçe camiasının önde gelen isimlerinden Ali Şen de HTKulüp’e verdiği röportajdabaşkanlığa yeşil ışıkyaktı. Şen, taraftarın kendisini çağırması halinde başkanlık koltuğuna tekrar oturabileceğini belirterek, “Tribünler eskiden de Ali Şen’in ötesinde kimseye itimat etmedi.

Taraftarın bu kadar inandığı, peşinde koştuğu bir başkan daha yoktur, futbol tarihinde” dedi. Şen, “İkinci başkanlık dönemimde Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman’ı gönderen benim.Oğuz kısmına hafif pişmanım ama Aykut’u gönderdiğime pişman değilim. Ali Şen’de ısmarlama laf yok. Kimdirekt sorarsa direkt cevap alır. Fenerbahçe Kulübü’nün sahibi değilim. Aykut’u veOğuz’u göndermek istemeyen kişiler vardı, başta benim kardeşim istemiyordu. Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlar da bana saygısızlık etmediler” dedi.

Ismarlama olmaz!

Ali Şen, devam eden şike soruşturmasıyla da ilgili net ifadeler kullandı. Şen, “Fenerbahçe Kulubü’nde ısmarlama şampiyonluklar olmaz. Büyükkulüplerinhiçbirindeolmaz. Aynı sezonda basketbol, voleybol ve futbolda şampiyon olan takımdünyada yoktur. Kulüp yönetim kurulu üyelerini de gönülden tebrik ediyorum” dedi.

bugün






 

Bu haber 570 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,963 µs