En Sıcak Konular

MHP'nin Kürt harekatı!

0 0 0000 00:00 tsi
MHP'nin Kürt harekatı! MHP özellikle cumhurbaşkanlığı seçimi tartışmalarında sessiz kalmayı tercih etti. Son günlerde ısınan gündemle birlikte açıklamalar da gelmeye başladı. İşte MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır'ın ağzından CHP ile koalisyondan Kürtlerden oy ist

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır'ın "sıcak" konularla ilgili görüşleri:

SINIR ÖTESİ OPERASYON:

"Başbakan Genelkurmay isterse sınır ötesi operasyon yaparız' diyor. Genelkurmay Başkanı'nın 12 Nisan'da yaptığı basın toplantısındaki sözleri hala hafızalarda. Genelkurmay operasyonu istiyor. 'Başkaban her fırsatta Genelkurmay başkanı bana bağlıdır' diyor şimdi topu taca atıyor. Başbakan Genelkurmaya "girin diye emredecek" girilecek."

SEÇİM İTTİFAKLARI:

 "Toplama iktidarla olmaz. İdeolojik değeri olmayan bir girişim. Biz buna iç koalisyon diyoruz. Protokole bağlanmış koalisyonlardan daha tehlikelidir."

CHP İLE KOALİSYON OLUR MU?:

"Seçim sonrası koalisyon yapma planımız yok. Tek başımıza seçime gittiğimiz gibi seçimden sonra da ülkeyi tek başımıza yönetmeye talibiz. Koalisyon sözünü reddediyoruz."

KÜRT HAREKATI:

"MHP olarak Doğu ve Güneydoğu'daki bütün adaylarımız bölgenin insanı olacak. Mesela Diyarbakır İl Başkanımız Abdullah Arzakçı Kürttür, MHP'nin adayıdır. Annesi Türkçe bilmiyor. O bölgelere başka yerlerden aday göndermeyeceğiz."

BOMBA GİBİ KAMPANYALAR: 

"Türkiye'deki bilbordların yüzde 25'ini kiraladık. Mitingler yapacağız. Seçime bir hafta kala gazete ağırlıklı kampanyalar yapacağız. Ama bu seçimde en büyük silahımız internet siteleri olacak. İnternet konusunda çok ciddi çalışmalarımız olacak. Ciddi bir bütçe hazırladık bu iş için. Gençler, kadınlar toplumun her kesimine internet yolu ile ulaşıp sonuca gideceğiz."

ESKİ ÜLKÜCÜ RAMİZ ONGUN:

 "Bu sağdan sola soldan sağa gidişleri tutarsızlık olarak değerlendiriyorum. Ertuğrul Günay yıllarca solun sembolüydü şimdi Ak Partiye gidiyor. İlhan Kesici yine öyle. Eğer doğruysa Ramiz Beyin de Demokrat Partiye gidecek olmasını tutarsızlık olarak görüyoruz. Türkiyenin geleceği için tutarlı olan siyasi kadrolara ihtiyacımız var. Biz bu konularda uzman ve tutarlı olan kişilerle yola devam edeceğiz."

İNTERNETHABER



Bu haber 304 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,537 µs