En Sıcak Konular

Erdoğan'a jokey sürprizi

25 Temmuz 2011 08:44 tsi
Erdoğan, Başbakanlık Koşusu'nu kazanan jokey Yalçın Akağaç'ın, geçmişte kendisinin de oturduğu Kasımpaşalı olduğunu öğrendi. Erdoğan "Kasımpaşa'dan jokey de çıkarmış'' dedi.

Bu yıl 60'ıncısı koşulan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da izlediği Başbakanlık Koşusu'nu, Yalçın Akağaç'ın jokeyliğini yaptığı 'Derviş Ağa' adlı at kazandı. Nevzat Ünlü'ye ait olan at, Hakkar isimli safkanı burun farkıyla geçti ve sahibine de 300 bin TL kazandırdı. Başbakan Erdoğan, birincilik kupasını safkanın sahibi Nevzat Ünlü adına, Ünlü'nün amcası, Türkiye Jokey Kulübü eski başkanlarından Ali Doğan Ünlü'ye verdi.

ARKADAŞIYLA KARŞILAŞTI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kupa töreni öncesi jokey Yalçın Akağaç ile bir süre sohbet etti. Coşku ve heyecan dolu bir yarış olduğunu belirten Başbakan Erdoğan, son anlardaki atağıyla yarışı kazanan Jokey Akağaç'ı kutladı ve başarılarının devamını diledi. Sohbet sırasında Akağaç'ın geçmişte kendisinin de oturduğu Kasımpaşa'lı olduğunu öğrendiğini kaydeden Başbakan Erdoğan, kupa töreni sonrasında ise "Kasımpaşa'dan jokey de çıkarmış'' dedi. Başbakan Erdoğan, Veliefendi Hipodromu'ndan ayrılırken bir vatandaş Erdoğan'ın korumaları tarafından uzaklaştırılmak istendi. Ancak bu durumu gören Erdoğan bu kişiyi yanına çağırdı. Bir süre sohbet eden Erdoğan ardından Gençlik Olimpiyatları'nın açılışına katılmak üzere Trabzon'a gitti. Erdoğan'ın yanına çağırdığı kişinin İETT'de birlikte futbol oynadığı takım arkadaşı Haydar Saraç olduğu öğrenildi. Saraç, Erdoğan'dan İETT şöförlerinin sorunları için randevu istediğini belirtti.

sabah



Bu haber 650 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,292 µs