En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li gençlere: Dedikodu yapmayın

23 Temmuz 2011 13:06 tsi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li gençlerden 'dedikodu' yapmamalarını istedi.

Dedikodunun çok kötü bir şey olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, bundan uzak durulmasını isteyerek, CHP'li gençlerden toplumun değerlerine her zaman sahip çıkmaları tavsiyesinde bulundu. Kılıçdaroğlu, "Gençliği olmayan partinin geleceği olmaz." dedi.CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, parti merkezinde CHP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Gençlik ve Siyasal Katılımcılık" konulu sempozyumda konuştu. Kılıçdaroğlu, CHP'li gençlere toplumun her zaman değer yargılarına sahip çıkmalarını istedi. Kılıçdaroğlu, gençliği olmayan bir partinin geleceğinin olamayacağını söyleyerek; "CHP'li gençler olarak toplumu sabırla dinleyeceksiniz, halkın sesine ve sazına kulak vereceksiniz ve sorunlarına çözüm getireceksiniz." diye konuştu.

CHP'li gençlerin dedikodudan çok uzak durmaları gerektiğini belirten CHP lideri, "Her şeyi yapabilirsiniz ama bir şey yapmayın, o da dedikodu. Dedikodu çok kötü bir şey bundan uzak durun." tavsiyelerinde bulundu. Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

"Toplumun her zaman değer yargılarına sahip çıkacağız. Toplumu sabırla dinleyeceğiz, halkın sesine ve sazına kulak vereceğiz ve sorunlarına çözüm getireceğiz. İlk aşamada başarılı olmaya bilebiliriz ama sabır edeceğiz, inatla söyleyeceğiz. İlk sözümüz halk olacak, son sözümüzde halkta olacak. Halkın güzel bir sözü var; inatta bir muraddır diye. CHP gençliği, demokrasiye inanan ve statükoya karşı çıkan bir gençliktir. Hukukun üstünlüğüne inanır. Bunlar için mücadele eder. Gençler ülke yönetiminde söz sahibi olmak istiyorsa siyasete girecek. Siyaset buysa ben vazgeçiyorum demeyeceksiniz kararlılıkla yürüyeceksiniz. Örgütleneceksiniz. Kontrolsüz güç güç değildir diye bir söz var. Hem gücünüzü kontrol edeceksiniz hem de örgütleneceksiniz."

Konuşmasında terör konusuna da değinen Kılıçdaroğlu, CHP'nin terörün çözümüne destek veren tek parti olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, "Terörün çözümünün tek adresi CHP'dir. Bu yönde yaptığı çalışmalar ortadadır." diye konuştu. Ekonomi yönetimi konusunda hükümete çatan Kılıçdaroğlu, "Kriz var mı yok mu; Türkiye için cari açık bir sorun mu değil mi...Hükümeti yönetenler çelişki içinde, her biri farklı konuşuyor." görüşünü dile getirdi.

Kılıçdaroğlu, "Cari açık Türkiye'nin en temel sorunlarından birisidir." Şeklinde konuştu. Kılıçdaroğlu'nun açılış konuşmasının ardından sempozyuma geçildi.

cihan



Bu haber 663 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,711 µs