En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

21 Temmuz 2011 09:32 tsi
İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının bazı kesimlerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gazipaşa-Anamur yolunun 29-31. kilometreleri arasındaki Çamlıpınaralanı mevki, bugün 16.00-17.00 saatlerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatılacak.

Turgutlu-Salihli yolunun 2-8. kilometreleri arasındaki asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı ile Bolu Dağı Tüneli kesiminde aydınlatma lambalarının değiştirilmesi çalışmaları nedeniyle her iki yönde sol şerit, taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak veriliyor.

Karabük-Gerede yolunun 20-23. kilometrelerinde ulaşım, üstyapı çalışmaları nedeniyle Gerede istikameti trafiğe kapalı olduğundan, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Ankara-Kırıkkale yolunun 11. kilometresi Lalahan Köprülü Kavşağı'nda ulaşım, yapım çalışmaları nedeniyle gidiş-geliş ve dönüşümlü olarak servis yolundan yapılıyor.

Anadolu Otoyolunun Yumrukkaya-Çaydurt ve muhtelif kesimlerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle 30 Temmuz'a kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılacak. Ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak verilecek.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun Pınarcık köyü, Dibekdere köyü mevki ve Milas Devlet Hastanesi mevkilerinde, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatlerinde yol, kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri, muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatlerinde aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu arasında 15 Kasım'a kadar asfaltlama nedeniyle çalışma yapılan kesimlerde saat 22.00'de yol tamamen kapatılarak, saat 10.00'da açılacak. Sürücülerin trafiğin yoğunluğuna göre karşı yönü geliş-gidiş olarak veya D-100 yolunu kullanmaları gerekiyor.

TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı Kavşakları 22-73. kilometreleri ve Kınalı Bağlantı yolu 0-8. kilometrelerinde 15 Kasım'a kadar gerçekleştirilecek üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak veriliyor.

Anadolu Otoyolunun Bolu Doğu-Bolu Batı Kavşağı kesimi 2-5. kilometreleri arası üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 12 Ağustos'a kadar Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

Dalaman-Fethiye yolunun 35-42. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun sağ bandı trafiğe kapatılarak, ulaşım sol banttan çift yönlü olarak verilecek.

Havran-Balıkesir yolunun 22-24. kilometreleri (Şapçı Rampaları mevki), patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve 22 Temmuz'da tarihlerinde 14.00-17.00 saatlerinde ulaşıma kapalı olacak.

Havran-Balıkesir yolunun 51-52. kilometreleri (Balya Ayrımı) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün, yarın ve perşembe günü 14.00-17.00 saatlerinde ulaşıma kapatılacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 73-74. kilometrelerinde yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 2 Ağustos'a kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü olarak verilecek.

Elazığ-Malatya yolunun Elazığ şehir geçişindeki Çaydaçıra Kavşağında alt geçit çalışmaları nedeniyle ulaşım şehir içindeki caddelerden sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Gümüşova-Gerede Kesiminin Bolu Doğu Kavşağı ve bağlantı yollarındaki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 27 Temmuz'a kadar Bolu Doğu Kavşağı giriş ve çıkışları trafiğe kapatılarak ulaşım Bolu şehir merkezine giriş ve çıkışlar için Bolu Batı Kavşağından kontrollü olarak verilecek.

Ankara Çevre Otoyolunun Cebeci Kavşağı ile Gölbaşı Kavşağı Kesimi 7-12. kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 15 Ağustos'a kadar Cebeci-Gölbaşı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 60-62. kilometrelerinde ulaşım yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 9 Ağustos'a kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak, diğer istikametten iki yönlü olarak yapılacak.

Anadolu Otoyolunun Bolu Batı-Bolu Doğu (İstanbul-Ankara) istikameti 8-13. kilometreler, üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 8 Ağustos'a kadar trafiğe kapalı olduğundan diğer istikamet iki yönlü olarak kullanılıyor.

Ankara-Çevre Otoyolunun İncek Kavşağı-Sincan Kavşağı Kesimi, üstyapı çalışmaları nedeniyle 2 Ağustos'a kadar tek şeritten iki yönlü olarak verilecek.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Çeltikçi kesimindeki Hamamçayı Köprüsü sürdürülen bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 29 Temmuz'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.

Ankara Çevre Otoyolunun Gölbaşı Kavşağı-Cebeci Kavşağı arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle Gölbaşı-Cebeci istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım için diğer istikamet iki yönlü olarak kullanılıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun Gölpazarı Ayrımı Kavşağının köprülü kavşağa dönüştürülmesi çalışmaları nedeniyle 4 Ağustos'a kadar sağ ve sol taşıma yollarında şerit daraltması yapılıyor.

Artvin-Şavşat yolu üzerindeki baraj inşaatı nedeniyle yol trafiğe kapalı olduğundan ulaşım bekleyen araçlar için aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatlerinde ulaşıma kapatılacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 29. kilometresindeki Sanayi 1 Köprülü kavşağı yapım çalışmaları için, sol taşıma yolunun 29-32. kilometrelerinde trafiğe kapatılarak trafik diğer taşıma yolundan iki yönlü olarak verilecek.

Mekece-Bozüyük yolunun 52-53. kilometreleri, köprü genleşme derzi çalışmaları nedeniyle 31 Temmuz'a kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım sol taşıma yolundan yapılacak.

TEM Otoyolu Mahmutbey Batı Kavşağı ile Kınalı Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde 30 Aralık'a kadar sürecek depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolunun İncek Kavşağı ile Eskişehir Kavşağı kesiminde, üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle İncek-Eskişehir istikameti 22 Temmuz'a kadar trafiğe kapatılarak ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun 35-44. kilometreleri, yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatlerinde trafiğe kapatılarak küçük tonajlı araçlar için trafik, Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan verilecek.

Menemen-Manisa yolunun 4-15. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı olacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunda (Bafa Gölü mevkinde) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatlerinde yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometrelerindeki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatlerinde ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 23. kilometresi, yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatlerinde aralıklı olarak trafiğe kapatılacak.

aa



Bu haber 534 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,240 µs