En Sıcak Konular

Bahçeli: Türkiye'ye ihanet cezasız kalmayacak

0 0 0000 00:00 tsi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki patlamayla ilgili olarak, “Bu hain saldırı, Türkiye'nin varlığına kastetmek isteyen bölücü terörün tırmandığı vahim boyutları çok acı bir biçimde göstermiştir” dedi.

Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, dün Ankara'da Anafartalar Çarşısı önünde gerçekleştirilen bombalı terör saldırısının Türkiye'yi derinden yaraladığını belirtti.

“Altı masum insanın hayatını kaybettiği ve 100'e yakın insanımızın yaralandığı bu hain saldırı, Türkiye'nin varlığına kastetmek isteyen bölücü terörün tırmandığı vahim boyutları çok acı bir biçimde göstermiştir” diyen Bahçeli, şöyle devam etti:

“Dağdan inen alçaklar büyük şehirlerimizi kanlı eylemleri için yine hedef olarak seçmişlerdir.

Türkiye Cumhuriyeti'nin ebedi başkenti Ankara'da sahneye konulan bu terör saldırısında hayatını kaybedenlere Yüce Tanrı'dan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileklerimizi iletmek istiyorum. Aziz milletimiz müsterih olsun.”

Bahçeli, Türkiye'nin “milli birliğini, huzur ve kardeşliğini hedef alan hain emellerin mutlaka hüsrana uğratılacağını” dile getirdi.

“HAK ETTİKLERİ CEVABI MİSLİYLE ALACAKLAR”

Bahçeli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye'de bir iç çatışma ve bölünme sürecini başlatmaya amaçlayan alçaklardan, terörün maşası olan hainlerden ve bunların iç ve dış destekçilerinden çok yakında hesap sorulacaktır.

Türkiye'nin içine hapsedilmek istendiği bu husumet ablukasının mutlaka kırılacak, bu hain suikastın tertipçileri, tetikçileri ve taşeronlarının hak ettikleri cevabı misliyle alacaklardır.

Terör belasının kökü yakında kazınacak, Türkiye'yi etnik temelde bölerek bir kardeş kavgasının şartlarını hazırlamak için yola çıkan hainler, rüzgar ekenin fırtına biçeceği gerçeğiyle çok yakında yüz yüze geleceklerdir.

Türkiye'nin karşısındaki kanlı terörden beslenen etnik bölücülük sorununu bir kimlik ve insan hakları sorunu olarak gören, etnik tahrikleri bir demokratikleşme olgusu olarak kabullenen ve siyasi hesaplarla terörle mücadeleyi zaafa uğratan AKP hükümeti de Türkiye'nin geleceğini ateşe atmanın hesabını çok ağır biçimde verecektir.

Türkiye'ye ihanet cezasız kalmayacaktır.

Milliyetçi hareket, Türkiye'yi böldürmemeye, milli birliğimizin temellerine dinamit konulmasını önlemeye ve büyük Türk milletinin huzurunu ve güvenliğini sağlayacak şartları hazırlamaya kararlıdır ve buna yeminlidir.

Türkiye'nin karşısındaki bu husumet cephesiyle tarihi hesaplaşma çok yakında yapılacaktır. Kader anı gelmiştir.

Türkiye'nin kurtuluşu için milat olan 22 Temmuz 2007'ye sadece 60 gün kalmıştır.”



Bu haber 434 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,008 µs