En Sıcak Konular

G.Saray'dan flaş transfer

15 Temmuz 2011 15:32 tsi
Sarı-kırmızılı kulüp, Sloven yıldız ile iki yıllık sözleşme imzaladı...

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Galatasaray, İspanya'nın Barcelona takımından transfer ettiği Sloven oyuncu Jaka Lakoviç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Lakoviç, daha sonra düzenlenen ve Galatasaray Takımı Genel Menajeri Ali Türsan'ın da katıldığı imza töreninde kendisini 2 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Sloven oyuncu, imza töreninde yaptığı konuşmada, Galatasaray'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Galatasaray'ı daha önceden biliyordum. En üste oynamaya uygun bir yapısı var. Ben de en üste oynamaya alışkın olduğum için Galatasaray'ı tercih ettim" dedi. Transferi sürecinde Galatasaray Başantrenörü Oktay Mahmuti ile görüş alışverişinde bulunduğunu dile getiren Lakoviç, "Kendisini tanıyorum, hedefleri olan birisidir. Onunla birlikte öncelikle THY Avrupa Ligi elemelerini geçeceğimize ve daha sonra çok iyi işler başaracağımıza inanıyorum. Hedefleri büyük olan bir takıma geldim. Takımın başarısı için elimden geleni yapacağıma söz verebilirim" diye konuştu. Jaka Lakoviç, geçtiğimiz sezon Türkiye'de forma giyen vatandaşları Bostjan Nachbar ve Gasper Vidmar'dan Beko Basketbol Ligi ve İstanbul hakkında bilgi aldığını ve onların görüşünün de transferinde etkili olduğunu belirterek, "Türkiye Ligi'nin her geçen gün daha rekabetçi ve daha kuvvetli bir lig olma yolunda olduğunun farkındayım. Dolayısıyla bunun bir parçası olacağım için de mutluyum" ifadelerini kullandı. Ali Türsan ise sarı-kırmızılı takımın yeni transferlerini "müthiş" olarak nitelendirdi.

Türsan, amaçlarının geçen sezon ortaya koydukları mücadeleci yapılarını sürdürmek olduğunu belirterek, "Geçen sezonki felsefeyi devam ettirmeye çalıştıracağız. Geçen sezonki felsefemiz son topa kadar mücadeleyi devam ettirmekti. Bu sezon da felsefemizden ödün vermeyeceğiz. Sadece bazı isimler değişti ama felsefemiz değişmeyecek" değerlendirmesinde bulundu. (AA)



Bu haber 646 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,879 µs