En Sıcak Konular

Şehit olan askerin son mesajı!

15 Temmuz 2011 13:27 tsi
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan Giresunlu Jandarma Komando Çavuş Emrah Eker'in (22) terhisine 20 gün kaldığı öğrenildi.

Eker'in, Dereli ilçesine bağlı Yavuzkemal beldesi Şıhlar Mahallesi'nde bulunan evinde büyük acı yaşanıyor. Beldede, Eker'in şehit olduğunun duyulması üzerine, şehidin evinde ve beldedeki tüm ev, iş yerleri ile sokaklara Türk Bayrağı asıldı.

Eker'in annesi Medine Eker, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Ben oğlumu büyüttüm, asker eyledim. Teröristlere karşı oğlumu şehit verdim. Oğlum bir daha büyüsün kalksın, bayrağımızın altında oğlumu şehit ermeye razıyım. Vatan sağ olsun'' dedi.

Şehit Jandarma Çavuş Eker'in amcasının oğlu Adnan Eker ise dün Diyarbakır'dakiterörsaldırısını öğrenmelerinin ardından Emrah Eker'e ulaşmaya çalışmalarına rağmen kendisinden haber alamadıklarını, gece geç saatlerde Giresun Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanlığındaki askeri yetkililerin ambulans eşliğinde gelerek aileye acı haberi verdiğini söyledi.

Eker, şehit Eker'in Emrullah, Çiçek ile Melahat Eker olmak üzere 3 kardeşi bulunduğunu belirterek, ''Emrah'ın komando olma isteği hep vardı. Hatta askerde kalmak istiyordu ama ailesi bunu istemediği için vazgeçmişti. Son derece dürüst ve sosyal bir insandı. Hepimiz çok üzgünüz'' diye konuştu.

-ŞEHİT ASKERİN MESAJI-

Öte yandan, şehit Jandarma Komando Çavuş Emrah Eker, bundan 90 gün önce bir sosyal paylaşım sitesinde duvarında şunları paylaşmıştı:

''Doğudaki askerin batıdaki askere seslenişi. Sen beklersin çarşı izni. Ben beklerim operasyon tarihi. Sen çarşıda eda seda peşinde. Ben dağlarda Kanascı Leyla peşinde. Sen kan gördün mü bayılan, ben yaralı arkadaşımı sırtımda taşıyan. Senin anan bekler tezkereni. Benim anam bekler kanlı haberimi. Burası şafak 90 deyip de nöbetten düşenlerin yeri değil. Şafak doğan güneş deyip de şehit düşenlerin yeri. Burası Doğu, teröristlerin yuvası. Burada hata bir kere yapılır kanla canla ödenir.''

aa



Bu haber 739 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,617 µs