En Sıcak Konular

Şike soruşturmasında yeni gelişme!

14 Temmuz 2011 11:10 tsi
Futbol Federasyonu başkanı Mehmet Ali Aydınlar adliyeye geldi...

TFF ETİK KURULU BAŞKANI PROF. DR. ATALAY: -"HUKUKUN GEREĞİ NEYSE ONU YERİNE GETİRECEĞİZ, BU İŞTEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Oğuz Atalay, futboldaki şike iddialarına ilişkin "Hukukun gereği neyse onu yerine getireceklerini, bu işten alınlarının akıyla çıkacaklarını" ifade etti. Gediz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi de olan Prof. Dr. Atalay, yaptığı yazılı açıklamada, beş hukukçudan oluşan Etik Kurulunun şike ve teşvik primi iddialarını inceleyeceğini ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kuruluna raporla kanaat bildireceğini bildirdi.

Prof. Dr. Atalay, şunları kaydetti: "Şu an herkesin konuştuğu ortak konu şike. Üzerimizde ciddi bir yük ve sorumluluk var. Bunun bilincindeyiz. Hukukun gereği neyse onu yerine getireceğiz, bu işten alnımızın akıyla çıkacağız."

TEKNİK DİREKTÖR YILMAZ VURAL İLE ESKİ TFF YÖNETİCİSİ LEVENT KIZIL'IN DA ARALARINDA BULUNDUĞU GRUP, ADLİ TABİPLİKTE SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan teknik direktör Yılmaz Vural ile eski TFF yöneticisi Levent Kızıl'ın da aralarında bulunduğu grup, Adli Tabiplikte sağlık kontrolünden geçirildi.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticisi Levent Kızıl, Teknik Direktör Yılmaz Vural, kaleci Serdar Kulbilge, eski Ankaragücü Yöneticisi Mümtaz Karakaya, iş adamı Zeki Mazlum ve Seyit Kalender'in adli tabilikte sağlık kontrolleri yapıldı. Bu kişiler daha sonra, ifadelerinin alınması amacıyla savcılık katına çıkarıldı.

TFF BAŞKANI AYDINLAR ADLİYEYE GELDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine geldi.

Çırağan Caddesi'ndeki savcı ve hakimlerin kullandığı kapıdan adliyeye giriş yapan Aydınlar, daha sonra savcılık katına çıktı. 

ŞİKEDE 7 İSİM ADLİYEDE...

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Türkiye Futbol Federasyonu yöneticisi Levent Kızıl, Teknik Direktör Yılmaz Vural, kaleci Serdar Kulbilge ve eski Ankaragücü Yöneticisi Mümtaz Karakaya ile işadamı Zeki Mazlum'un da aralarında bulunduğu grup, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan Levent Kızıl, Yılmaz Vural, Mümtaz Karakaya, Serdar Kulbilge ve Zeki Mazlum'un da aralarında bulunduğu grup, savcı ve hakimlerin kullandığı arka kapıdan Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine girdi. (AA)



Bu haber 591 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,332 µs