En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

14 Temmuz 2011 09:43 tsi
Tatil sezonunun yaşandığı bugünlerde yola çıkmadan önce mutlaka okuyun...

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Boğaziçi Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsünün genleşme derzlerindeki onarım çalışmaları nedeniyle 17 Temmuz'a kadar 00.00-06.00 saatleri arasında iki şerit trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

Bandırma-Susurluk yolunun 21-36'ncı kilometreleri arasındaki asfaltlama çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü veriliyor. Gazipaşa-Anamur yolunun 29-31'nci kilometreleri arasında (Çamlıpınaralanı Mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 15.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. Anadolu Otoyolunun Bolu Doğu-Bolu Batı Kavşağı kesimi 2-5'nci kilometreleri arasındaki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 12 Ağustos'a kadar Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılacak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak verilecek. Giresun-Trabzon Devlet yolunun 71'nci kilometresindeki Tirebolu-2 Tüneli, yapılacak temizlik çalışmaları nedeniyle bugün saat 18.00'e kadar trafiğe kapatılacak, trafik, Trabzon-Giresun istikametinde eski devlet yolundan sağlanacak. Tem Otoyolunun Avcılar-Kınalı Kavşakları 22-73'ncü kilometreleri ve Kınalı Bağlantı yolu 0-8'nci kilometreleri 18 Temmuz-15 Kasım arasında gerçekleştirilecek üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü verilecek. Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu, Gaziantep-Birecik kesiminin 0-54'ncü kilometreleri arasındaki bazı kesimlerdeki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak yapılıyor.

Erzincan-Üçdam yolunun 54-55'nci kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklarla trafiğe kapatılıyor. Beşikdüzü-Trabzon yolunun Akçaabat İlçesi Haçkalıbaba Devlet Hastanesi mevkinde yaya üst geçit montaj çalışmaları nedeniyle 15 Temmuz'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak. Mekece-Bozüyük yolunun 60-62'nci kilometreleri arasında yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 9 Ağustos'a kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü verilecek.

Anadolu Otoyolunun Bolu Batı-Bolu Doğu (İstanbul-Ankara) istikameti 8-13'ncü kilometreleri arasındaki üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 8 Ağustos'a kadar yol trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak gerçekleştirilecek. Havran-Balıkesir yolunun 22-24'ncü kilometreleri arasındaki (Şapçı Rampaları) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Temmuz'da 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. Havran-Balıkesir yolunun 51-52'nci kilometreleri arasındaki (Balya Ayrımı) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-17.00 saatleri arasında yolda ulaşım yapılamayacak.

Ankara-Çevre Otoyolunun İncek Kavşağı-Sincan Kavşağı kesimi arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle 2 Ağustos'a kadar İncek-Sincan istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü verilecek. Ankara Çevre Otoyolunun Gölbaşı Kavşağı-İncek Kavşağı arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle 15 Temmuz'da Gölbaşı-İncek istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak. Anadolu Otoyolunun Ankara-Çeltikçi Kesimi arasındaki Hamamçayı Köprüsünde bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 29 Temmuz'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü verilecek. Ankara Çevre Otoyolunun Gölbaşı Kavşağı-Cebeci Kavşağı arasındaki üst yapı çalışmaları nedeniyle 20 Temmuz'a kadar Gölbaşı-Cebeci istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun Gölpazarı Ayrımı Kavşağının köprülü kavşağa dönüştürülmesi çalışmaları nedeniyle 4 Ağustos'a kadar sağ ve sol taşıma yollarında şerit daraltması yapılacak. Artvin-Şavşat yolundaki baraj inşaatı nedeniyle yol trafiğe kapalı, ulaşım bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor. Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56'ncı kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor. Mekece-Bozüyük yolunun 29'ncu kilometresinde bulunan Sanayi 1 Köprülü kavşağı yapım çalışmaları için, sol taşıma yolunun 29-32'nci kilometreleri arası trafiğe kapatılacak, trafik diğer taşıma yolundan iki yönlü olarak sağlanacak.

Milas-Yatağan yolunun 4-19'ncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevki, Boğayokuşu Mevki ve Karaltı Mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılacak, ulaşım kontrollü verilecek. TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu arasında 15 Kasım'a kadar asfaltlama çalışmaları yapılacağından yol saat 22.00'de kapatılıp 10.00'da açılacak. Sürücülerin yol çalışmaları tamamlanana kadar belirtilen saatlerde D-100 yolunu kullanmaları gerekiyor. Mekece-Bozüyük yolunun 52-53'ncü kilometreleri arasındaki köprü genleşme derzi çalışmaları nedeniyle 31 Temmuz'a kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılacak, ulaşım sol taşıma yolundan sağlanacak. TEM Otoyolu Mahmutbey Batı Kavşağı ile Kınalı Kavşağı arasındaki köprü ve viyadüklerde 30 Aralık'a kadar 09.00-17.00 saatleri arasında depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Ankara Çevre Otoyolunun İncek Kavşağı ile Eskişehir Kavşağı kesimi arası üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle İncek-Eskişehir istikameti 22 Temmuz'a kadar trafiğe kapatılacak, ulaşım, bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak. Of-Çaykara-Bayburt yolunun 35-44'ncü kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak, küçük tonajlı araçlar için trafik Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan gerçekleştirilecek.

Menemen-Manisa yolunun 4-15'nci kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hergün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. Ortaklar-Söke-Milas yolunda (Bafa Gölü Mevkinde) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak, ulaşım kontrollü verilecek. Finike-Elmalı yolunun 48-50'nci kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. Ortaklar-Söke-Milas yolunun Pınarcık köyü Mevki, Dibekdere köyü Mevki ve Milas Devlet Hastanesi Mevkindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52'nci kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü verilecek. Mekece-Bozüyük yolunun 23'ncü kilometresindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatleri arasında yol aralıklı olarak trafiğe kapatılacak. Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87'nci kilometreleri arasındaki bazı kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yolda aralıklarla ulaşım gerçekleştirilemeyecek.

aa



Bu haber 738 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,690 µs