En Sıcak Konular

Kamalak: Kongrede aday olabilirim

12 Temmuz 2011 16:19 tsi
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 17 Temmuz'da yapılacak kongrede, ''Teşkilatımız beraber çalışalım derse aday olurum'' dedi.

Ankara Spor Salonu'nda 17 Temmuz Pazar günü yapılacak büyük kongre için hazırlıklar devam ediyor.

Genel Başkan Kamalak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ve İslam dünyasının Milli Görüşe olan ihtiyacının bu dönemde daha da arttığına dikkati çekti. Yakın gelecekte Milli Görüş'ün yeniden Türkiye'nin kaderine hükmedeceğini savunan Kamalak, ''Milli Görüş bu ülkenin mikyasıdır, yani ölçü birimidir. Bundan sonra diğer partiler tutum ve istikametini Saadet Partisi'ne göre belirleyeceklerdir'' ifadelerini kullandı.

Henüz adaylığını açıklamayan Kamalak, partinin yetkili kurullarıyla görüş alış verişi yaptıktan sonra karar vereceğini kaydetti. Kamalak, ''Biz bir teşkilatız, büyük bir camiayız. Bu kararı sadece kendimiz vermeyiz. Arkadaşlarımız, teşkilatımız beraber çalışalım, yola beraber devam edelim derse aday olurum. Önemli olan bu partiye hizmet etmektir. Zira yakın gelecekte Saadet Partisi yeniden Türk siyasetinin merkezinde olacaktır'' diye konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Necmettin Aydın'ın, kendisini istifaya davet eden açıklamasına da değinen Kamalak, ''Necmettin Bey'in açıklaması siyaset tekniğine uygun bir yaklaşım olarak görmüyorum. İsterse gelir aday olur, o zaman istifaya gerek kalmaz, kararı kongre verir'' değerlendirmesinde bulundu.

-''MECLİS BİR AY KAYBETTİ''-

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, yemin krizine ilişkin de ''Meclis 1 ay gereksiz yere zaman kaybetti. Türkiye'nin ve bölgemizde önemli gelişmeler yaşanırken, Meclis'in 1 ayı boş yere meşgul edildi'' değerlendirmesinde bulundu.

A.A.



Bu haber 590 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,336 µs