En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

12 Temmuz 2011 09:54 tsi
İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Beşikdüzü-Trabzon yolunun Akçaabat İlçesi Haçkalıbaba Devlet Hastanesi mevkiinde yaya üst geçit montaj çalışmaları nedeniyle 15 Temmuz'a kadar, ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 60-62. kilometreleri arasında yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 9 Ağustos'a kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak verilecek.

Anadolu Otoyolunun Bolu Batı-Bolu Doğu (İstanbul-Ankara) istikameti 8-13. kilometreleri arasındaki üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 08 Ağustos'a kadar yol trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak devam edecek.

Havran-Balıkesir yolunun 22-24. kilometreleri arasındaki (Şapçı Rampaları) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Temmuz'a kadar 14.00-17.00 saatlerindende yol, ulaşıma kapatılacak.

Havran-Balıkesir yolunun 51-52. kilometreleri arasındaki (Balya Ayrımı) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14 Temmuz'a kadar 14.00-17.00 saatlerinde trafik akışı gerçekleştirilemeyecek.

Ankara Çevre Otoyolunun İncek-Sincan Kavşağı kesiminde üstyapı çalışmaları nedeniyle 02 Ağustos'a kadar İncek-Sincan istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak.

Ankara Çevre Otoyolunun Gölbaşı Kavşağı-İncek Kavşağı arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle, 15 Temmuz'a kadar Gölbaşı-İncek istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım, diğer istikametten iki yönlü olarak verilecek.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Çeltikçi Kesimi arasındaki Hamamçayı Köprüsünde bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 29 Temmuz'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak devam edecek.

Ankara Çevre Otoyolunun Gölbaşı-Cebeci Kavşağı arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle 20 Temmuz'a kadar Gölbaşı-Cebeci istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun Gölpazarı Ayrımı Kavşağının köprülü kavşağa dönüştürülmesi çalışmaları nedeniyle 04 Ağustos'a kadar sağ ve sol taşıma yollarında şerit daraltması yapılacak.

Artvin-Şavşat yolu üzerindeki baraj inşaatı nedeniyle yol trafiğe kapalı olup ulaşım, bekleyen araçlar için aralıklarla çift yönlü olarak sağlanacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 29. kilometresinde bulunan Sanayi 1 Köprülü kavşağı yapım çalışmaları için sol taşıma yolunun 29-32. kilometreleri arası trafiğe kapatılacak olup trafik diğer taşıma yolundan iki yönlü olarak verilecek.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevkii ve Karaltı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 14.00-16.00 saatlerinde yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak devam edecek.

TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu arasında 15 Kasım'a kadar asfaltlama çalışmaları yapılacağından belirtilen tarihler arasında yol saat 22.00'de kapatılıp 10.00'da açılacak. Sürücülerin yol çalışmaları tamamlanana kadar belirtilen saatlerde D-100 yolunu kullanmaları gerekiyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 52-53. kilometreleri arasında köprü genleşme derzi çalışmaları nedeniyle 31 Temmuz'a kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım sol taşıma yolundan sağlanacak.

TEM Otoyolu Mahmutbey Batı Kavşağı ile Kınalı Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde 30 Aralık'a kadar 09.00-17.00 saatlerinde depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapılacağından, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolunun İncek Kavşağı ile Eskişehir Kavşağı Kesimi arası üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İncek-Eskişehir istikameti 22 Temmuz'a kadar trafiğe kapatılarak ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun 35-44. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatlerinde trafiğe kapatılarak, küçük tonajlı araçlar için trafik Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan verilecek.

Menemen-Manisa yolunun 4-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hergün 14.00-17.00 saatlerinde yol trafiğe kapalı olacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunda (Bafa Gölü Mevkiinde) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00-17.00 saatlerinde yol aralıklarla trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü olarak verilecek.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun Pınarcık Köyü Mevkii, Dibekdere Köyü Mevkii ve Milas Devlet Hastanesi Mevkiindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatlerinde yol ulaşıma kapalı olacak.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatlerinde ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 23. kilometresinde yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatlerinde yol aralıklı olarak trafiğe kapatılacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatlerinde yol aralıklarla ulaşıma kapalı olacak.

aa



Bu haber 494 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,043 µs