En Sıcak Konular

Fenerbahçe'ye bir darbe daha

11 Temmuz 2011 11:02 tsi
Aziz Yıldırım'ın tutuklanmasıyla devam eden futbolda şike soruşturması sonrası kulüplerin hisseleri düşmeye devam ediyor...

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) işlem gören dört büyük kulübün hisseleri yeni haftaya da düşüşle başladı.

Futbolda şike soruşturması nedeniyle kulüplerin İMKB'de işlem gören hisselerindeki hareketlilik devam ediyor. Fenerbahçe Sportif hisseleri yeni haftanın ilk işlem gününe yüzde 4,33'lük değer kaybıyla 44,20 liradan başladı.

Sabah saatlerinde Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in gözaltına alınmasıyla Trabzonspor hisseleri de yüzde 5,48 değer kaybıyla 19,85 liradan işlem görürken, Galatasaray hisseleri yüzde 1,09'luk değer kaybıyla 363,00 liradan, Beşiktaş hisseleri ise yüzde 2,07'lik değer kaybıyla 9,68 liradan işlem görüyor.


FUTBOLDA ŞİKE SORUŞTURMASI BAŞLANGICINDAN BU YANA FENERBAHÇE SPORTİF HİSSELERİ YÜZDE 35,25 DÜŞERKEN, TRABZONSPOR SPORTİF HİSSELERİ YÜZDE 11,20 ARTIŞ GÖSTERDİ

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) işlem gören Fenerbahçe Sportif hisseleri şike soruşturmasının başladığı tarihten bu yana yaklaşık yüzde 35,25 değer yitirdi.

Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım'ın gözaltı altına alınması ile birlikte aşağı yönlü hareketini sürdüren Fenerbahçe hisseleri, dün Yıldırım'ın tutuklanması ile birlikte yeni haftanın ilk işlem gününe de düşüşle başladı. Futbolda şike soruşturmasından önce 71,25 liradan haftayı kapatan Fenerbahçe hisseleri yeni haftanın ilk işlem gününde 46,10 liraya kadar gerileyerek, soruşturmanın başladığı tarihten bu yana yüzde 35,25 değer yitirdi.

Trabzonspor Sportif hisselerinde ise soruşturma öncesine göre sınırlı seviyede yükseliş görüldü. Soruşturma öncesinde 17,85 liradan işlem gören hisseler, 19,85 lira seviyelerine kadar yükselirken, hisselerin değer kazancı yüzde 11,20 oldu.

Beşiktaş Futbol Yatırımları'nın İMKB'de işlem gören hisse senetleri de yüzde 6 değer kaybıyla soruşturma öncesi 10,25 liradan işlem görürken, şu sıralarda 9,62 lira seviyesinde seyrediyor. Galatasaray Sportif hisselerindeki kayıp yüzde 3,72'de kalırken hisse senedinin fiyatı 376,00 liradan 362,00 liraya düştü. (AA)



Bu haber 651 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,006 µs