En Sıcak Konular

Aykut Kocaman: Yaşanan olaylar bizi etkilemeyecek

10 Temmuz 2011 17:35 tsi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son gelişmelerin önümüzdeki sezon sarı - lacivertlileri olumsuz yönde etkilemeyeceğini aksine kendilerini daha güçlü kılacağını söyledi.

Topuk Yaylası Tesisleri'nde basın mensuplarıyla sohbet eden Aykut Kocaman, yaşanan süreçle ve takımının bu süreçte gösterdiği çalışma performansına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Sabah saatlerinde İstanbul'dan takımlarına destek vermek için yola çıkan ve Topuk Yaylası'na gelen sarı - lacivertli taraftarlara yönelik Aykut Kocaman, "Burası o kadar uzak olmasa bile zor bir yol. Fakat bu kadar insanın bu kadar bir aşkla buraya gelmesi bütün Fenerbahçeliler için güzeldi. Yaşanan olumsuz olaylardan sonra hem onların hem de biraz fazlasıyla böyle bir organizasyona bizim ihtiyacımız vardı. Yaşananları Fenerbahçeliler'in hiçbirinin hak etmediğini düşünüyorum. Hem takımı hem de şahsım adına hepimizi son derece duygulandıran lige daha büyük umutlarla başlamamıza neden olacak, bizi ateşleyecek bir hava vardı bugün." ifadelerini kullandı.

3 Temmuz'dan buyana şike operasyonu içerikli tek yanlı bombardıman olduğunu savunan Aykut Kocaman, "Demarolize eden bombardımandı. Günler ilerledikçe bazı sapmalar da oldu. Birkaç gündür biraz daha normale döndük. Çünkü bu soruların sorulduğunu görmeye başladık. Tek yanlı bombardıman değil; başka bir bakış açısının olduğunu gördük." şeklinde konuştu.

Gerçeğin bir gün mutlaka ortaya çıkma gibi kötü bir huyunun olduğunu dile getiren Kocaman, "Aksi ispatlanan kadar herkes masumdur. Bu Emenike ve Sezer için de böyleydi. Bu yaşananlar, saha içindeki hem organizasyonumuzu hem yüksek inancımızı hem de bunun sahaya yansımasını bir adım daha yukarı çıkaracaktır. Biz yaşananları cevabı sahada vereceğiz. Saha içinde taraftarların duygularını besleyen takım olarak sahada yer alacağız." diye konuştu.

Aykut Kocaman, Avrupa'da ya da ligde performansları üzerinde bu sürecin nasıl bir etkisi olacağı yönündeki soruya ise "Yaşanan olaylar bizi etkilemeyecek aksine bizi daha güçlü kılacak." yanıtını verdi.

Cihan



Bu haber 653 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    59,642 µs