En Sıcak Konular

Aydın Doğan ağlattı!

0 0 0000 00:00 tsi
Dün gece geç saatlerde Flash TV'de Ferhan Şaylıman ve Yılmaz Tunca'nın hazırladığı 'Seçime Doğru Gerçek Gündem' programı müthiş bir atışmaya sahne oldu..

İkilinin konuğu VERSO Araştırma Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Göksel... Göksel, seçim öngörülerini açıklarken, Türk basınının iktidara göbekten bağlı olduğunu belirtti. Programı yöneten Yılmaz Tunca da bu arada 'POAŞ' örneğini verdi ve pası Aydın Doğan Grubu'na attı..

İşte ne olduysa bu arada oldu..
Programa canlı bağlantı kuran ünlü işadamı Aydın Doğan'dan başkası değildi..

Aydın Doğan, direk Erhan Göksel'i muhatap aldı ve "İşte buradayım, Türkiye'nin en büyük medya kuruluşunun POAŞ dolayısıyla iktidara göbekten bağlı olduğunu söylediniz. Ben Türkiye'de görsel ve yazılı medyada birinci patronum. Buradayım işte. Nasıl göbeğimizden bağlı olduğumuzu açıkla. Açıklayamazsan seni müfteri ilan ediyorum.."
 
Bu tepki karşısında önce bocalayan ve sürekli bıyıklarını çekiştiren Göksel, "Efendim benim ağzımdan POAŞ kelimesi çıkmadı. Heralde size birileri şimdi telefon etti ve benim böyle birşey söylediğimi ifade etti. Ben POAŞ'ı ağzıma bile almadım. Türkiye'de basının iktidara bağımlı olduğunu bildirdim. POAŞ kelimesini yanılmıyorsam Yılmaz (Tunca) etti.." dedi.

İşadamı Aydın Doğan bunun üzerine daha sert bir çıkış yaptı;

"Bak kardeşim, ben Türkiye'de en büyük medya patronuyum. POAŞ'ta nasıl bir göbek bağımızın olduğunu açıkla. Lafı dolama ağzında. Topu taca atma. Yoksa müfterisin.."

Aydın Doğan, 2002 seçimlerinden önce MHP'nin erken seçim istemesine gerekçe teşkil eden Frankfurt Zirvesi'ni konu edinen ve bu alanda Doğan Grubuna göndermede bulunan Erhan Göksel'in bu yaklaşımına da cevap verdi.

Doğan, "Liderleri Frankfurt Tesislerine ben götürdüm. Mesut bey de, Tansu hanım da, Hüsamettin (Özkan) bey de benim davetlilerimdi. Tayyip bey yoktu. Orada MHP'liler de vardı. Neyi anlatmak istiyorsunuz?" dedi.

Erhan Göksel bunun üzerine, "MHP'nin seçim çağrısında o zirve etkili oldu. MHP dışlanacağını anlayınca seçim dedi" açıklamasını yaptı.

Erhan Göksel, canlı bağlantı sırasında araştırmacı-yazar Tarhan Erdem'den örnek vermek isteyince, Aydın Doğan, "Kardeşim ben seninle Tarhan beyi nasıl yanyana getirebilirim?" ifadesini kullandı.

Aydın Doğan, konuşmasını bitirip canlı yayından ayrıldıktan bir süre sonra, araştırmacı Erhan Göksel'in gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

AYDIN DOĞAN YİNE BAĞLANMIŞTI, BU KEZ KİME?

Doğan Grubu Başakanı Aydın Doğan ile DYP Genel Başkanı Tansu Çiller'in Kanal 6'da ekranda yaptıkları tartışma da unutulmazlar arasında.

Tartışma, Doğan Medya Grubu'nun 'Amiral Gemisi' de olarak nitelendirilen Hürriyet Gazetesi'nin birinci sayfasında oldukça büyük bir yer bulmuştu. .
 
"Masanın altından tekmeler savurdu" başlığıyla gazetenin birinci sayfasına taşınan haberde, Fatih Altaylı, Kanal 6'da Didem Soysal'ın konuğu olan Tansu Çiller'in, telefonla programa katılan Aydın Doğan'ın, sözlerine sinirlenince önce masayı tekmelediğini sonra da Soysal'ın eline sarılıp tırnaklarını geçirdiğini yazdı.

Bakalım bu tartışmanın sonu nereye varacak?

Cafe Siyaset

 



Bu haber 621 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,477 µs