En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

30 Haziran 2011 10:07 tsi
İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Milas-Yatağan karayolunun 4-19. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-16.00 saatlerinde yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılacak. Ulaşım kontrollü sağlanacak.  

Giresun-Espiye karayolunun 50-52. kilometrelerindeki Uluburun Tüneli Kuzey Tüpünde yapılacak olan VTS Montaj çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak. Ulaşım Trabzon-Giresun istikametinden servis yolundan yapılacak.

Kırıkkale-Bahşili-Karakeçili karayolunun 6-8. kilometrelerindeki hemzemin geçitteki onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.                                                                        

Trabzon-Rize karayolunun Sürmene ilçesi Zeytinli mahallesindeki yaya üst geçidi montaj çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten ve kontrollü yapılıyor.

Gazipaşa-Anamur karayolu 23-26. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 16.00-17.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak.

TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu bölümü asfaltlama çalışmaları yapılacağından  saat 22.00'de kapatılacak.

Yozgat-Sorgun-Saraykent karayolunun 28-37. kilometrelerindeki üst yapı çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor.                                                                                       Mekece-Bozüyük karayolunun 52-53. kilometrelerinde, köprü genleşme derzi çalışmaları nedeniyle ulaşım sol taşıma yolundan yapılıyor.

Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunda, Gaziantep çevre yolunun 0-15. kilometrelerindeki Batı Kavşağı ile Kilis Kavşağı arasındaki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Sivas-Ulaş Ayrımı-Şarkışla karayolunun 0-2. ve 36-50. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Çanakkale-Lapseki karayolunun 5-9. kilometrelerindeki asfaltlama çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

TEM Otoyolu Mahmutbey Batı Kavşağı ile Kınalı Kavşağı arasındaki köprü ve viyadüklerde 09.00-17.00 saatlerinde depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolunun İncek Kavşağı ile Eskişehir Kavşağı kesimi arası üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle İncek-Eskişehir istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Akıncı gişeleri kesimi, 13-18. kilometrelerindeki köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul yönünde trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü yapılıyor.

Anadolu Otoyolunun Çamlıdere Kavşağı ile Dörtdivan Kavşağı kesimi arasındaki yol aydınlatma ve bilgilendirme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde birer şerit taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanıyor.

Mekece-Bozüyük karayolunun 68-69. kilometrelerindeki şev destekleme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor. Yine aynı yolun 70-73. kilometrelerindeki genleşme derzi çalışmaları nedeniyle sol taşıma yolu trafiğe kapatıldı. Ulaşım sağ taşıma yolundan yapılıyor.

Of-Çaykara-Bayburt karayolunun 35-44. kilometreleri, yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak. Küçük tonajlı araçlar için trafik Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan sağlanıyor.

Menemen-Manisa karayolunun 4-15. kilometreleri, patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatlerinde ulaşıma kapatılıyor.

Ortaklar-Söke-Milas karayolu, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 13.00-17.00 saatlerinde aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Zonguldak-Ereğli karayolunun 54-56. kilometreleri patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas karayolunun Pınarcık, Dibekdere köyleri ve Milas Devlet Hastanesi mevkileri patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-16.00 saatlerinde ulaşıma kapatılacak.

Niksar-Reşadiye-Erzincan karayolunun 49-52. kilometrelerinde, bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatlerinde ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak veriliyor.                                     

Mekece-Bozüyük karayolunun 23. kilometresi yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatlerinde yol aralıklarla trafiğe kapatılıyor.                                              

Zonguldak-Devrek-Mengen karayolunun 33-87. kilometrelerinde, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatlerinde aralıklarla ulaşıma izin veriliyor.

aa



Bu haber 567 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,772 µs