En Sıcak Konular

Toroğlu: Galatasaray'ın ipi çekilmeli

0 0 0000 00:00 tsi
Toroğlu: Galatasaray'ın ipi çekilmeli Dün akşam LİGTV'de yayınlanan Maraton programında, yorumcu Erman Toroğlu, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylar için, TFF'yi göreve çağırdı ve bakın neler söyledi...    

Maraton programının yorumcusu Erman Toroğlu, G.Saray-F.Bahçe derbisinde yaşanan talihsiz olaylardan sonra, 'Eğer G.Saray'a büyük bir ceza verilmezse, ligde artık hiçbir takımın ceza almayacağı, alırsa bu görüntüleri kanıt kullanıp, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde hakkını arar' diyerek, bir anlamda federasyonu göreve çağırdı.

İşte Toroğlu'nun yalnız G.Saray değil, F.Bahçe'yi de hedef alan zehir zemberek açıklamaları:

Bugünkü görüntüleri aklı başında birisi izlerse ve bir kaset yapıp UEFA'ya gönderirse 'Turkiye'deki futbol bu' derse ne olur? Türkiye'de futbolu katledenler futbolu idare eden bazı yöneticiler. Onlar kendilerini çok iyi biliyor. Bunların alayı attılar dinamiti attılar dinamiti bugüne geldik. 2 hafta evvel, ölü çıkan Beşiktaş stadında bir derbi oynandı. Bir şey oldu mu? Olmadı. O maç bundan daha önemli değil miydi? Daha önemliydi. O maçta hiçbirşey olmadı. Bazen bakıyorum haksızlık yapılıyor Beşiktaş seyircisi ya da Beşiktaş yönetimine."

"Türkiye'de bazı yöneticiler sahte oynuyor, perde önünde ayrı arkasında ayrı oynuyorlar. Ali Sami Yen'in haline bak. Koltuk tarlası. Bu görüntülerden sonra başka bir kulüp ceza yerse Allah TFF'yi çarpar. Bundan sonra TFF'den olay çıktı diye ceza alacak bir kulüp, bu görüntülerle Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne giderlerse Türkiye'de hiçbir takıma ceza veremezler. Bu takım kim olursa olsun örnek ceza verilmeli. Saha kapatma falan değil. Puan silme cezası falan olmalı."

"Sen 45 dakika maçı böyle götürüyorsun, sonra idareten 15 dakika içeri gidiyorsun. Benim konsantrasyonum bozuluyor. Ya bu maç şampiyonluğu etkileyecek bir maç olsaydı ve skor 2-2'ye gelseydi? Geliyorsun, bir süre sahaya madde atılmıyor sonra yine atılıyor ama gitmiyorsun. O zaman derler ki sen gittin tuvalete büyük ihtiyacını yaptın."

"Ben bunu yaptım, hiç kimsenin bitirmediği maçı da bitirdim gittim. Hem de Trabzon'da maçı bitirdim. 6 ay sonra da Trabzon'da maç idare etmeye gittim. Şimdi de Trabzon'da sokakta yürüyorum. Kıçın başın ayrı oynamıyorsa gidersin çünkü."

"Türkiye'de bunun dinamitini atanlar, yöneticiler. Sen naklen yayın ekibinin kablolarını kestin, şimdi bir kulüp başkanı ben de kabloları keserim diyor. Yarın da seni sünnet ederler, kökünden keserler, kökünden. Kabloyu keserler, kabloyu. Ben terbiyesizim, ama bunlar terbiyeli. Bugün maç başlayıp 120. dakikada bittiyse ayıptır. Eleme maçı mı oynuyoruz 120 dakika?"

"60. dakikada bir anda kesildi koltuk atmalar. 80'de yine başladı. Organize demlek ki. Türkiye'de kapasitesiz, basiretsiz yöneticiler futbolu bu hale getirdi. Şu görüntüler yarın dünyada yayınlacak. Sonra diyorlar ki bizi AB'ye niye almıyorlar? Seni YZ'ye bile sokmam ben. AB İngiltere, AB Almanya... Fransa AB... Onlar adam..."

"Kabloları kesenler kıs kıs gülüyor. Onlar akıllı, onlar kıs kıs gülerler ellerini avuşturular. Bazıları tespih çeker bazıları viski içer, kıs kıs gülerler şimdi 'Galatasaray ceza aldı' diye. Onlar akıllı biz keriziz. Onlar şerefli, zaman zaman bize de 'Şerefsiz' diyorlar. Onlar yönlendiriyorlar kalabalıkları çünkü arkalarında 30 milyon seyirci var. Ama altında kalacaklar bir gün, o seyirci onları boğacak."

Haber7

 



Bu haber 203 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,454 µs