En Sıcak Konular

'Yaptıklarımız eksen kayması ise...'

21 Haziran 2011 15:07 tsi
'Yaptıklarımız eksen kayması ise...' CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, parti içi muhalefete sert sözlerle yüklendi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'den parti içi muhalefete uyarı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Televizyon televizyon dolaşan insanlar partinin kurumsal kimliğine leke düşürüyorlar, bu partide demokrasi de var, displin de" diyerek uyardı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Deniz Baykal ve Önder Sav'ın öncü olduğu kendisine karşı ittifakla ilgili suskunluğunu bozdu. Görevden alınması için Deniz Baykal ve Önder Sav'ın başını çektiği ittifaka rest çeken Tekin, 'Partinin ekseni kaydı' eleştirilerine yanıt verdi. Tekin, "Yaptıklarımız eksen kayması ise, devam edecek" dedi.

Tekin, parti içi muhalefetin olağanüstü kurultay çıkışını ve yönetimlerine ilişkin eleştirilerini yanıtladı. Tekin'in açıklamalaranın önemli satırbaşları şöyle:

"Üç aydır örgütten sorumluyum. Keşke eleştiren arkadaşlarımız genel başkanımız gibi seçimlerden önce çalışsaydılar. Bu arkadaşlar kusura bakmasınlar bu partide artık disiplin de demokrasi de işleyecektir. Parti içi demokrasi tabii ki işleyecektir. Kurultay tabii ki işleyecektir.

MUHALEFETE İTTİFAKINA GÖNDERME

Daha 8 ay önce birbirini boğazlayanların Gürsel Tekin üzerine ittifak etmeleri beni sevindiriyor. Bütün bunlara bakınca ne oldu? Demek ki çok doğru işler yapıyormuşuz. CHP bir çınar. Nasıl ki bugüne kadar hayatını devam ettirmişse bugünden sonra da hayatına devam edecektir. Kurultayın olacağını zannetmiyorum. Delegelerimizin böyle bir talebi olmadığını görüyorum.

"KONUŞANLAR MİLLETVEKİLİ OLAMAYANLAR"

Konuşanlara bakınca milletvekili olamayan arkadaşlar olduğunu görüyoruz. Genel başkandan izin almadığım için konuşamıyorum. MYK'dan sonra sayın genel başkanın izni olursa birçok şeyi sizinle paylaşırız.

20 YILDA ÇÖZEMEDİNİZ

Örgütlere güvenimiz sonsuz. CHP örgütlerine her zaman güveniriz. CHP'de hiçbir ideolojik tartışma söz konusu değildir. 20-25 yıllık sorunu çözememişsiniz 4 ayda neden çözemedin derseniz insafsızlık olur."

Bu haber 887 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,481 µs