En Sıcak Konular

MHP'li Bal: Genel başkan sorunumuz yok

19 Haziran 2011 14:50 tsi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, MHP'nin başkanlık sorunu olmadığını belirterek, ''Sayın Genel Başkanımız, önümüzdeki süre içerisinde Genel Başkanlık görevini layıkıyla yerine getirecektir'' dedi.

Parti Genel Merkezine girişinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bal, Merkez Yönetim Kurulunun (MYK), partinin en yetkili organı olduğuna dikkati çekerek, kurulun boşalan Başkanlık Divanına üye seçeceğini bildirdi. Bal, başkanlık divanında bayan üye olup olmayacağına ilişkin soru üzerine, oylamanın gizli yapılacağını, kimin seçileceğinin oylama sonucunda ortaya çıkacağını söyledi. MYK içinde bayan üyeler de bulunduğunu anımsatan Bal, Başkanlık Divanına bayan üye seçilmesinin muhtemel olduğunu söyledi.

Bal, bazı medya organlarında ''Genel Başkan Bahçeli'nin durumunun da tartışmalı olduğu'' yönündeki haberleri nasıl değerlendirdiğine ilişkin soruyu, ''MHP'nin başkanlık sorunu yoktur. Sayın Genel Başkanımız MHP'nin önümüzdeki süre içeresinde genel başkanlık görevini layıkıyla yerine getirecektir'' diye yanıtladı.

Bir gazetecinin, ''Koray Aydın, Ümit Özdağ ve Mansur Yavaş'ın bugünkü MYK'da ihraç edileceği'' iddialarını içeren haberleri anımsatması üzerine Bal, ''Ben ilk defa siz söylediğiniz için duyuyorum. Dolayısıyla böyle manipülasyon haberleri değerlendirmeye gerek görmüyorum'' dedi.

''Teşkilatlarda bir değişim olacak mı?'' şeklindeki soruyu yanıtlarken de Bal, teşkilatların görevinin başında olduğunu belirtti.

Faruk Bal, bir başka soru üzerine, il başkanlarının seçim sonuçlarıyla ilgili ön rapor hazırladıklarını, toplantıda bu raporların değerlendirileceğini kaydetti. Bal, bazı illerde seçim sonuçlarına ilişkin itirazların sürdüğünü de sözlerine ekledi.

aa



Bu haber 675 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,281 µs