En Sıcak Konular

Gürsel Tekin'e sponsor aranıyor!

17 Haziran 2011 09:37 tsi
Gürsel Tekin'e sponsor aranıyor!

Partisinin genel seçimlerde yüzde 30'un üzerine çıkacağını iddia eden Gürsel Tekin, CHP hezimete uğrayınca zor durumda kaldı...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in başı, seçim öncesi girdiği iddialarla dertte. Çok sayıda gazeteciyle 'seçim iddiasına' giren Tekin'in, tüm iddiaları da kaybettiği ortaya çıktı.

Daha önce gazetemiz yazarı Prof. Dr. Osman Özsoy'la dairesine iddiaya giren Tekin'in, Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan Coşkun'la da takım elbisesine iddiaya girdiği, Gazeteci Ünal Tanık'la da son anda iddiaya girmekten vazgeçtiği anlaşıldı. Tekin, seçim öncesinde CHP'yi yüzde 30'un altında gösteren anket şirketlerini topa tutmuştu. Şirketleri, taraflı ve bilinçli olarak CHP oylarını düşük göstermekle suçlayan Tekin, araştırmacıların tahminlerine nispet yaparcasına gazetecilerle iddiaya girmiş ve CHP'nin yüzde 30'un altında oy almayacağını iddia etmişti. Yeni Şafak yazarı Prof. Dr. Osman Özsoy'la dairesine iddiaya giren Tekin'in, Özsoy dışında çok sayıda gazeteciyle de iddiaya girdiğinin ortaya çıkmasının ardından, Tekin'in sponsor arayışına girip girmeyeceği merak konusu oldu.

BAHSE GİRMEDİĞİ KALMAMIŞ

Tekin'in iddiaya girdiği isimler arasında sadece Özsoy yok. Mart ayında Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit programına katılan Tekin "İddia ediyorum, bu seçim herkes için sürpriz olacak" sözleriyle oy oranlarının yüzde 30 üzerinde olacağını söylemişti. Kütahyalı'nın iddia teklifini programda kabul eden Tekin iddiayı kaybedenin kazanana takım elbise almasını da kabul etti. Rasim Ozan Kütahyalı'nın dışında Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan Coşkun'la da iddiaya giren Tekin, yine takım elbise vermeyi taahhüt etmişti. Coşkun, köşesinde "Etrafıma şöyle bir bakıyorum da... Gürsel Tekin'in bahse girmediği kişiyi bulmakta zorlanıyorum" ifadelerine yer verdi.

Tekin'in, son anda iddiadan vazgeçerek, takım elbise almaktan kurtulduğu gazeteciler de oldu. Gazeteci Ünal Tanık'ın da Tekin'le takım elbise üzerine iddiaya girmekten son anda vazgeçen isimlerden biri olduğu öğrenildi.

GENEL BAŞKANA UYDU

Girdiği iddiaları ve sözleri hatırlatılan Tekin, yaptığı son açıklamalarda da çark etti. Rasim Ozan Kütahyalı'nın katıldığı Beyaz TV'deki programda 'yüzde 30 alamazsak istifa ederim' diyen Tekin, istifa etmeyeceğini belirterek çarketti. Kaybettiği takım elbiseler konusunda suskunluğunu koruyan Tekin, Osman Özsoy'la girdiği 'daire iddiasını' yalanlayarak, biz sadece takım elbise üzerine iddiaya girmiştik" dedi.

yenişafak



Bu haber 1,113 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,564 µs