En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu'nun villası tamamlanıyor

15 Haziran 2011 19:26 tsi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu'nun, havuzlu villası tamamlanıyor...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu'nun, Balıkesir'in Burhaniye ilçesine bağlı Pelitköy beldesindeki havuzlu villasını satmadığı, dış cephesi ve yolunun hazır hale getirildiği belirtildi. Yaz tatilini burada geçireceği tahmin edilen Kılıçdaroğlu için site içinde ve etrafındaki hazırlıklara da hız verildi.

Anayasa değişikliği referandumu sürecinde düzenlenen mitinglerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirerek, "Ben villalarda oturmayacağım." diyen Kılıçdaroğlu, havuzlu villası olduğu ortaya çıkınca, "Bin 500 lira olan taksitlerini ödeyemediğim için villayı satıyorum. Sanıyorum bugüne kadar 163 bin lira civarında ödeme yaptım. Herhangi bir kâr almam söz konusu değil. Bu masrafı ödeyene satarım." demişti.

Kılıçdaroğlu'nun villayı satışa bile çıkarmadığı, dış cephesinin bir bölümü biterken bulunduğu sitenin etrafında düzenlemesi yapıldığı, yola kesme taşlar döşendiği öğrenildi. Söz konusu sitedeki villaların 300 bin liradan alıcı bulurken Kemal Kılıçdaroğlu'nun villasının şu anki değerinin 250 bin lira olduğu kaydedildi. Villaları yapan İpekkum Yapı Kooperatifi'nin kurucularından, şu anda site yöneticisi olan eski CHP Balıkesir Milletvekili Ali Kemal Deveciler de, Kılıçdaroğlu'nun villasının satılmadığını doğruladı. Hâlâ Kılıçdaroğlu'nun üzerine kayıtlı olduğunu belirten Deveciler, "Çevre düzenlemesi için sitedeki 19 villa sahibinden aylık bin 500 lira aidat alınıyor. Kılıçdaroğlu da aidatını düzenli şekilde yatırıyor." şeklinde konuştu. Deveciler, CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün de sitede villaları olduğunu ifade etti. Pelitköy Belediye Başkanı Hüseyin Kayacık ise, "Genel başkanımız gelmek istesin, villayı bir günde hazır hale getiririz." dedi.

cihan



Bu haber 735 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,126 µs