En Sıcak Konular

Fenerbahçe'de Semih sevinci

15 Haziran 2011 17:00 tsi
Fenerbahçe, takımda kalıp kalmayacağı merak edilen Semih Şentürk konusunda mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren 'nöbetçi golcü' Semih Şentürk ile 3 yıllık yeni anlaşmaya vardı. Milli futbolcu, ismi zaman zaman yurtdışından bazı takımlarla anılsa da 11 senedir formasını giydiği Sarı-Lacivertli kulüpten kopamadı.

Süper Lig'den herhangi bir takımla irtibata geçmeyip, Fenerbahçe'den gelecek haberi bekleyen 28 yaşındaki oyuncu, aradaki pürüzlerin giderilmesinin ardından rahat bir nefes aldı.

Dış transferde arayışlarını sürdüren Sarı-Lacivertli ekibin İngiltere Premier Lig'de West Ham United forması giyen Scott Parker'la ilgilendiği iddia edildi.

Semih Şentürk, bu sezon Fenerbahçe'deki 5. şampiyonluğunu yaşarken şans bulduğu 25 maçta rakip filelere 10 gol atmayı başardı. Bu arada Fenerbahçe, orta sahasını üst düzey bir yabancı futbolcuyla güçlendirmek isterken dün sürpriz bir isim ortaya atıldı.

Sarı-Lacivertli ekibin gündemindeki son oyuncunun İngiltere Premier Lig'de West Ham United forması giyen Scott Parker olduğu iddia edildi. Udinese'nin Türk asıllı İsviçreli yıldızı Gökhan İnler transferini yüksek maliyeti nedeniyle askıya alan Kanarya'nın, Marsiyalı Lucho Gonzales ile Juventus'un Malili futbolcusu Sissokko için de girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Guardian gazetesi, Parker'a ciddi olarak ilgi gösteren tek takımın Fenerbahçe olduğunu, ancak deneyimli futbolcunun Ada'dan ayrılmak istemediğini yazdı. Guardian ayrıca 30 yaşındaki oyuncunun, İngiltere Milli Takımı'ndaki yerini korumak amacıyla Premier Lig'in dışında bir takımda oynamaya sıcak bakmadığını vurguladı.

Öte yandan, Sarı-Lacivertlilerin milli futbolcusu Emre Belözoğlu, Newcastle United'da forma giydiği dönemde takımdaki en iyi arkadaşının Scott Parker olduğunu söylemişti.

Chelsea ve Newcastle United takımlarında da forma giyen Parker, 2003-04 sezonunda İngiltere Profesyonel Futbolcular Derneği tarafından "yılın genç futbolcusu" seçilmişti.

Bu sezon da oldukça etkili bir performans sergileyen tecrübeli futbolcu, İngiltere Futbol Yazarları Birliği tarafından yılın futbolcusu seçildi. (Zaman)

Bu haber 657 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,738 µs