En Sıcak Konular

Bahçeli'ye manevi evladından istifa çağrısı

15 Haziran 2011 14:58 tsi
Alparslan Türkeş'in manevi evladı olarak bilinen ve ülkücü hareketin önde gelen isimlerinden olan İbrahim Ersöz, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi sert sözlerle istifaya çağırdı.

Trabzon milletvekili Koray Aydın'ın kongre çağrısından sonra Türkeş'in manevi evladı İbrahim Ersöz bir adım daha attı ve sert sözlerle MHP lideri Devlet Bahçeli'yi istifaya çağırdı.

Kaset skandallarıyla seçime giren ve baraj korkusunu atlatan MHP lideri Devlet Bahçeli, bu kez parti içinden yükselen muhalif seslerle sıkıntıda. Seçimlerin hemen ardından ilk çıkışı Trabzon Milletvekili Koray Aydın kongre çağrısı yaptı.

Alparslan Türkeş'in manevi evladı olarak bilinen ve ülkücü hareketin önde gelen isimlerinden olan İbrahim Ersöz, Aydın'ın çağrısını bir adım ileriye taşıdı. Rotahaber'de yer alan habere göre, Bahçeli'nin partiyi "Küçük olsun benim olsun" mantığıyla yürüttüğünü öne süren Ersöz, artık istifa etme vakti geldiği iddiasında bulundu.

İbrahim Ersöz, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşleri dile getirdi:

"Sayın Bahçeli hayatınız çelişki... Sözde "Ülkem, partim sonra ben" diyorsunuz uygulamada ise hep "BEN, BEN, BEN yine BEN" oluyor... Hala "Milletimiz bize muhalefet görevi verdi" diyorsunuz. 1999'da milletin size verdiği iktidarı almaktan korkup altın tepside Ecevite sunan da siz değil misiniz? Siz Ülkücüleri ahmak mı sanıyorsunuz. Hayır bizler ahmak değil sabırlıyız.. Sabırlar tükendi gereğini yapınız !

Soruyorum size...

Başkanlık Divanındaki ahlak yoksunlarını, devşirmeleri 1997'den beri size zorla cemaatlar ve AK Parti mi seçtiriyor? Bunlar sizin yol arkadaşlarınız değil mi? MYK, Başkanlık Divanı ve milletvekili kriteriniz ne? Davaya bağlılık mı size bağlılık mı? Davaya bağlılıksa sayacağım çok isim var fakat hiçbiri yok anlaşılan o ki zat-ı alinize kayıtsız şartsız bağlılık esas... Size bağlı olanların da icraatları neticesinde sonuç ortada... Gerçekten bu davada isimli isimsiz bir çok ülkü DEV'leri var. Ne yazık küstürülmüş bir kenarlarda. Buna karşın Başbuğumdan sonra partide ülkücülükten geçinen DEVE'ler ortalarda...

Sayın Bahçeli! küçük olsun sizin olsun YOK ! Bu dava çok büyük. Ülke sınırlarınında çok ötesinde...Bu dava ve partimiz çok büyük ve bizim, hepimizin tüm Türkiyenin! Bu davanın çilesini çekmiş Ülkücüleri dışlayan Ülkücü şehitlerin kanı üzerinden nemalananlar şunu iyi bilin. CHP'nin destek bastonuyla alınan yüzde 13'ü başarı gibi sunan Genel Başka ve yol arkadaşları çırpınışlarınız boşuna... Partimizi artık gerçek sahiplerine bırakma vaktiniz gelmiştir. Partinin her kuruşununda hesabını vererek emanetimizi teslim ediniz... Türkiye sevdasıyla yanıp tutuşan dava büyüklerime, kardeşlerime selam ve saygılarımı sunuyorum."

habervaktim

Bu haber 628 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,845 µs