En Sıcak Konular

Fenerbahçe keseyi iyice açtı

13 Haziran 2011 12:10 tsi
Fenerbahçe dünya devi ile baş başa kaldı.

Sarı-Lacivertliler Udinese'li yıldız için Juventus'la baş başa kaldı. Ancak F.Bahçe Gökhan İnler'e yıllık 3 milyon Euro önererek İtalyan devini solladı.

Fenerbahçe Gökhan İnler'le yatıyor, Gökhan İnler'le kalkıyor... İtalyan takımı Udinese'de oynayan yıldız oyuncuyu transfer etmek için bir süredir Fenerbahçe, Juventus ve Napoli kulüpleri büyük bir çekişme içine girmişti. Bu kulüplerden Napoli, Gökhan İnler için devreden çıkınca meydan bir anda Fenerbahçe ve Juventus'a kalmış oldu.

FENERBAHÇE BİR ADIM ÖNDE

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın alınmasını çok istediği Gökhan İnan için Juventus'la büyük bir rekabet içersine giren Sarı-Lacivertliler şimdilik bir adım önde görünüyor. Fenerbahçe'nin Gökhan'a yıllık 3 milyon Euro teklif ettiği, Juventus'un ise bu rakamın ancak yarısını önerdiği ve arada uçurum olduğu öğrenildi. Gökhan Fenerbahçe'ye transfer olursa İtalya'da uygulanan yüksek vergilerden de muaf olmuş olacağı için Kanarya bu transferde Çizme ekibi Juventus'a göre avantajlı gösteriliyor.

SIKI PAZARLIK

Gökhan İnler'in bir süre önce, "Fenerbahçe menajerimle görüşmelerimi sürdürüyor" açıklamasının ardından yönetim bunu yalanlasa da kapalı kapılar ardında pazarlıkların sürdüğü belirlendi. Gökhan'ın bonservis bedelinin 20 milyon Euro civarı olması nedeniyle görüşmelerin çetin geçtiği iddia edildi. F.Bahçe Yönetimi'nin bonservisi aşağı cekme uğraşı verdiği öğrenilirken 2. ihtimalin bu oyuncuyu kiralamak olabileceği öne sürüldü.

GÖKHAN'IN ÖNLENEMEZ YÜKSELİŞİ

Fenerbahçe'nin transfer listesinde ilk sırada yer alan Gökhan İnler her sezon kendini biraz daha geliştirdi. İsviçre'de Basel, Aarau ve Zürih takımlarında top koşturan yıldız oyuncu 4 sezondur Udinese'de oynuyor. Bu sezon 36 karşılaşmada forma giyen 26 yaşındaki futbolcu 3 gol kaydetti. Gökhan başarılı performansıyla dev kulüplerin gözdesi oldu.

BAŞARIDA PAYI BÜYÜK

Bu sezon İtalya Ligi'ni 4. sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme turu oynamaya hak kazanan Udinese'nin başarısında Gökhan İnler'in payı çok büyük.

35 MAÇTA OYNADI

Gökhan İnler bu sezon Seria A'da takımının oynadığı 38 maçın 35'in de ilk 11'de forma giydi. Toplam 2954 dakika oynayan yıldız oyuncu alkış aldı.

3 GOLÜ VAR

UDINESE'de 4. sezonunu geçiren Gökhan İnler ligde bu sezon 3 gol kaydetti. 1.83 cm boyundaki yıldız oyuncu ligde 5 sarı, 1 kırmızı kart gördü.

bugün



Bu haber 630 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,641 µs