En Sıcak Konular

Erdoğan'ın gidemediği 11 il

10 Haziran 2011 10:19 tsi
Erdoğan'ın gidemediği 11 il 

79 miting yapan Başbakan Erdoğan, seçim kampanyası süresinde 11 ile gidemedi.

Erdoğan, şu anda Halep'in, Şam'ın, Beyrut'un, Kahire'nin, Kabil'in, Bağdat'ın gözünün Gaziantep'in üzerinde olduğunu, Nablus, Ramallah,Gazzeve Kudüs'ün Gaziantep'i izlediğini belirtti ve Gazianteplilerin bunu bilmesini istedi.

''Ah benim kardeşlerim, 12 Haziran'da öyle bir mühür vurun ki tüm Ortadoğu sevinç çığlıkları atsın'' diyen Erdoğan, şunları kaydetti:

''12 Haziran'da öyle bir karar verin ki Erbil, Süleymaniye, Dohuk, Kerkük, Musul derin bir nefes alsın. 12 Haziran'da öyle bir 'evet' deyin ki dünyanın tüm mazlumlarının, tüm mağdurlarının umudu çoğalsın. Gaziantep 'AK Parti' diyor mu? Biraz bana bu ses az geldi. Gaziantep 'AK Parti' diyor mu? Gaziantep çetelerle mücadelemizde yanımızda mı? Gaziantep kardeşlik mücadelemizde yanımızda mı? Öyleyse istikrar sürsün, Türkiye büyüsün. İstikrar sürsün Gaziantep...''

Erdoğan, miting meydanında ağlayan bir kişiyi görerek ''Ağlamak yok, ağlamayacağız, ben de ağlarım, ağlatma beni, tamam, sevineceğiz inşallah. Bak bunlar hep sevinç günü. İnşallah bu gözyaşları bu topraklarda AK Parti'nin filizlenmesinin sulaması oldu. Biz öyle çıktık bu yola'' dedi.

12 Haziran seçimlerine artık 3 gün kalmadığını, bugünü çıkardığını ve 48 saat kaldığını belirten Erdoğan, şöyle devam etti:

''Bayburt'tan başladık, 63 vilayete uğradık. Şu ana kadar 79 miting yaptık. Bugün Gaziantep, yarın Erzurum ve Ağrı ile bu süreci bitiriyoruz. Fakat üzgünüm, 11 vilayete gidemedim, onlara arkadaşlarım gitti. Bu 11 vilayete Gaziantep'ten selam gönderiyorum. Bitlis'e selam olsun, Bilecik'e selam olsun, hep beraber Bolu'ya selam olsun, Burdur'a selam olsun, Çanakkale'ye selam olsun, Erzincan'a selam olsun, Kırşehir'e selam olsun, Sinop'a selam olsun, Tunceli'ye selam olsun, Karaman'a selam olsun, Bartın'a selam olsun, Ardahan'a selam, Karabük'e selam olsun. Onlara seçim kampanyası öncesi gittim ancak kalanlara da seçimden sonra inşallah teşekküre gideceğim. Teşekkür mitinglerini yapacağız. Çeşitli açılışları yine yapacağız. Türkiye şu anda 'AK Parti' diyor. Diyarbakır, Bingöl, Muş 'AK Parti' diyor. Trabzon, Samsun, Sinop 'AK Parti' diyor. Antalya, Hatay,Adana'AK Parti' diyor. Muğla, İzmir, Edirne, İstanbul 'AK Parti' diyor. Velhasıl, 81 vilayetten 'AK Parti' sesi geliyor. Bir kez daha gür bir sesle 'AK Parti' diyor. Kardeşlerim, inanın bizi hiçbir zaman yalnız koymadınız. Hiçbir zaman bizi mahcup etmediniz. Yine mahcup etmeyeceğinize inanıyorum.''

-''İNANÇ TEKEDEN SÜT BİLE ÇIKARIR''-

Erdoğan, emeklilerin istismar edildiğini, onların hakkını kendilerinin koruduğunu, şartlarını daha da iyileştirmek için ''AK Parti'' denileceğini belirtti.

Başbakan Erdoğan, engellilerin, yaşlıların, kimsesizlerin şartlarının daha ileri seviyelere taşınması için ''AK Parti'' denileceğini kaydetti.

''Biz kimsesizlerin kimsesiyiz. Biz sessiz yığınların sesiyiz. 8,5 yıldır biz bunu yaptık'' diyen Erdoğan, şöyle konuştu:

''Gençlerin, çocukların daha aydınlık bir geleceğe kavuşması için bir daha 'AK Parti' diyeceğiz. Şehitlerimizin dul ve yetimleri için, yoksullar içi,n mağdurlar için bir kez daha 'AK Parti' diyeceğiz. 2023 hedefleri için, büyük Türkiye için, ülkemizin dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olması için 'AK Parti' diyeceğiz. Gaziantep 22 Temmuz'da yüzde 59'la 'AK Parti' dedi. Ancak 12 Eylül'de burası benim için çok daha önemli, yüzde 70'le demokrasiye sahip çıktınız. Bu kez sizden çok daha güçlü bir 'evet', çok daha güçlü bir 'AK Parti' bekliyorum. Yani Gaziantep demek ki yüzde 70 referandumda 'evet' dediyse 12 Haziran'da da yüzde 70'in üzerine çıkar mı? Çıktığınız anda zaten netice belli, 12-0.''

Erdoğan, ''Yüzde 100'' sloganlarına karşılık olarak ''İnanç öyle bir şeydir ki tekeden bile süt çıkarır süt, mesele bu, inanmak. Siz yüzde 100'e inanırsanız o da olur'' diye konuştu.


aa


 



Bu haber 917 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,284 µs