En Sıcak Konular

Drogba, GS'ye geliyor mu?

6 Haziran 2011 15:15 tsi
Chelsea’nin sahibi Abramovich, “Tamam” dediği an Didier Drogba Galatasaraylı olacak.

Sarı-kırmızılı yönetimin bir diğer hedefi de Fatih Terim'in yakından ilgilendiği Bosnalı orta saha oyuncusu Miralem Pjanic.Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, “Drogba transferi futbolcu bazında bitti. Kendisiyle görüştük. Chelsea Kulübü de ikna oldu. Sadece Abramovich’in ağzından çıkacak tek bir sözü bekliyoruz” dedi.

Galatasaray taraftarlarının sabırsızlıkla beklediği Didier Drogba transferi konusunda, sarı kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Adnan Öztürk’ten heyecan verici bir açıklama geldi.  Dün Galatasaray Lisesi’nde Pilav Günü’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Öztürk, Drogba ve kulübüyle anlaştıklarını, Chelsea’nin sahibi Roman Abramovich’in ‘tamam’ demesi durumunda ünlü golcünün sarı kırmızılı formayı giyeceğini açıkladı. Öztürk, şöyle konuştu:

GALATASARAY 1 NUMARAYI LAZIO'DA BULDU

Chelsea’nin başına Rijkaard da geçebilir

“Drogba transferi futbolcu bazında bitti. Kendisiyle görüştük. Chelsea Kulübü de ikna oldu. Sadece Abramovich’in ağzından çıkacak tek bir sözü bekliyoruz. Çünkü Chelsea Kulübü’nde Abromovich tamam demeden hiçbir iş bitmez. Ancak şunu net söyleyebilirim ki, Drogba Chelsea için sembol olmuş özel oyunculardan biri. Bu bizim için bir handikap olabilir. Ayrıca Chelsea’nin başına Guus Hiddink kadar Frank Rijkaard’ın gelme durumu da var. Ancak takımın başına hangi teknik direktörün de geldiği önemli değil. Drogba hakkındaki kararı Abramovich verecek, teknik direktör vermeyecek.”  

Drogba’yı bize başkaları önerdi

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal da yine Galatasaray Lisesi’ndeki Pilav Günü’nde Drogba transferini soran üyelere, “Drogba’ya biz talip olmadık. Birileri ortaya attı. Biz de sonradan ‘ilgilenelim’ dedik. Şimdi de transferini gerçekleştirmeye çalışıyoruz” cevabını verdi.

TERİM PJANIC'İ İSTİYOR

Galatasaray, Olympique Lyon'da oynayan Kim Kalström'ün yanı sıra Miralem Pjanic ile de ilgileniyor.

Lyon ile kontratı 2013 yılına kadar devam eden 21 yaşındaki Bosnalı orta saha oyuncusu Pjanic ile Galatasaray'ın yakından ilgilendiğini duyuran Football365 sitesi, Galatasaray'ın yeni antrenörü Fatih Terim'in de istediği futbolcuyu son oynanan Romanya-Bosna Hersek maçında izlediğini öne sürdü.




Bu haber 1,735 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,803 µs