En Sıcak Konular

Erdoğan'ı kızdıran pankart

30 Mayıs 2011 17:49 tsi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bursa mitinginde açılan “AKP’ye oy vermeyeceğim çünkü bir beynim var” pankartına ateş püskürdü.

Pankartı CHP zihniyetinin tipik bir örneği olarak nitelendiren Erdoğan, “Bunların genlerine işlemiş bu. Bunlar bu millete CHP’ye oy vermeyene şu ifadeyle ‘beyinsiz’ diyor. Bunu kendisi meydanda açıkça söylüyor. Sen ne bicim bir genel başkan, ne bicim bir siyasetçisin.” dedi.

Başbakan Erdoğan, Ümraniye mitinginde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Kılıçdaroğlu’nun Bursa mitinginde açılan “AKP’ye oy vermeyeceğim çünkü bir beynim var” pankartına tepki gösteren Erdoğan, “Pankart CHP zihniyetinin tipik bir örneğidir. Bunların genlerine işlemiş bu. Bunlar bu millete CHP’ye oy vermeyene şu ifadeyle ‘beyinsiz’ diyor. Bunu kendisi meydanda açıkça söylüyor. Sen ne biçim bir genel başkan, ne biçim bir siyasetçisin? Biz AK Parti’ye oy versin vermesin herkese saygın davranırken, senin bu takındığın tavır ne?” diye konuştu.
Bir köşe yazarının bu millete CHP’li olmadığı için ‘göbeğini kaşıyan adamlar.’ dediğini hatırlatan Erdoğan, “CHP’ye oy vermeyenlere ‘bidon kafalılar’ diyorlar. Bir diğeri çıkıyor ‘yüzde 60’ı aptaldır’ diyor. Gelin 12 Haziran’da bunları sandıklara gömelim. Biz demokratik tavırla bunlara cevap vereceğiz. Çünkü bizim aldığımız terbiye bu ifadeleri kullanmaya yetmez.” ifadesini kullandı.

'KILIÇDAROĞLU AK PARTİNİN REKLAMI OLMASIN DİYE HIZLI TRENE BİNMEYECEKMİŞ'
Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun AK Parti’nin reklamı olmasın diye hızlı trene binmeyeceğini söylediğini aktardı. Erdoğan, “Ne yaparsan yap elin mahkum. Uçağa binsen bizim yaptığımız piste ineceksen, Karayolundan gitsen bizim yaptığımız duble yollardan gideceksin. Kaçışın yok, kıskanma gel senin de olsun. Biz ayrım yapmıyoruz merak etme. Gel bin, bir dua da beklemiyoruz. Bize milletimizin duası yeter.” şeklinde konuştu.
CHP’nin bu güne kadar yapılanların hiç birisini görmediğini belirten Erdoğan sözlerini şöyle tamamladı: “Giresun’da konuşuyor, ‘AK Parti size ne getirdi?’ diyor. Orada bir genç cesur çıkıyor diyor ki, ‘Arkanızdaki sahil yolunu getirdi.’ Böyle bir anlayış olur mu? Zerre kadar araştırsalar bile, bunların gözü var, görmezler. Kulağı var duymazlar, dili var gerçeği söylemezler. Çünkü bunların kalpleri mühürlü.”

Cihan



Bu haber 836 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,083 µs