En Sıcak Konular

Başbakan'a Bilderberg çağrısı!

0 0 0000 00:00 tsi
Başbakan'a Bilderberg çağrısı! Başbakan Erdoğan'a ilginç bir çağrı yapıldı. "Eğer Bilderberg Grubu'nun saklayacak bir şeyi yoksa; o zaman toplantının tam metnine ulaşmamız gerekiyor. Yoksa izin vermeyin!" İşte o çağrı mektubu...

Eğer Bilderberg Grubu'nun saklayacak bir şeyi yoksa; o zaman toplantının tam metnine ulaşmamız gerekiyor. Bu yüzden bağımsız Türk basını bu toplantıya katılmalı

Timuçin Leflef - Global Security

Sayın Başbakan;

Ben İrlanda'da yaşayan bir Türk film yapımcısıyım. Bilderberg Grubunun; bu yılki toplantılarını, 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da yapacaklarını öğrendim.

Bu gruptan 1993yılından beri haberdarım ve son 14 senedir faaliyetlerini takip ediyorum. Bir çok kaynağa göre; 1954 yılında eski bir Nazi S.S. subayı olan Hollanda Prensi Bernhard tarafından kurulduğu günden bu yana; Bilderberg Grubu gizli bir Nazi politikası olan Yeni Dünya Düzeni'ni yaratmaya çalışıyorlar.

Bu seneki toplantıya katılması muhtemel isimler Paul Wolfowitz; Dr. Henry Kissinger ve Donald Rumsfeld :

* Paul Wolfowitz; Savunma Bakan Yardımcısı olarak Irak savaşının mimarlarındandı ve hala PNAC üyesi (Project for New American Century - Yeni Bir Amerikan Yüzyılı Projesi). PNAC; 9/11 olayından bir sene önce, politikalarını gerçekleştirmek için, Pearl Harbour benzeri bir katalizör vaka gereğini dileğinde bulunan bir yeni-muhafazakar(neo-con) düşünce kuruluşu. Mr. Wolfowizt şu anda yolsuzluk suçlamaları yüzünden sorgulanıyor ve Dünya Bankası Başkanlığı'ndan istifa etmesi isteniyor.

* Bilderberg Grubu'nun yönlendirici komitesinin üyesi olarak muhtemelen Dr. Henry Kissinger da bu toplantıya katılacak. Dr. Kissinger; 1969-1973 yılları arasında 500.000 Kamboçyalının ölümüne sebep olan (Menü Operasyonu) 600 yasadışı bombalama görevini uygulayan ve bu uygulamayı savunan bir kitle katilidir. ABD Anayasası'na göre bu ABD Kongresi tarafından onaylanmayan yasadışı bir bombalama kampanyasıydı.

1972 Ekiminde Kuzey Vietnam ile bir barış anlaşması sağlanmasından iki ay sonra; Güney Vietnamlıları memnun edecek bir halkla ilişkiler egzersizi olarak 11 gün boyunca bir gösteri bombalaması gerçekleştirmek için 129 B-52 bombardıman uçağını görevlendirdi.

Hem ABD'nin eski Endonezya büyükelçisi David Newsom, hem de üst düzey bir CIA yetkilisi 1975 5 Aralıkta Dr. Kissinger'ın, Başkan Ford ile birlikte Endonezya Başkanı Suharto ile bir toplantı yaptığını teyit ediyorlar. Bu toplantıda konuşulanların metinleri; Endonezya'nın daha sonra Doğu Timur'u istilasına yeşil ışık yaktığını gösteriyor. Bu 100.000 Timurlunun katline neden oldu ve ABD'nin silah ticareti ile ilgili yasalarına aykırıydı.

Yakınlarda; bir Fransız savcısı Dr. Kissinger hakkında Şili'deki kitle katliamları;

Akbaba Operasyonu ve General Augusto Pinoşe olaylarındaki ABD'nin dahli ile bağlantılı olarak tevkifname çıkardı. Kendisi hala bu bu çağrıya uymadı ve tevkifnameden kaçıyor.

* Bilderberg üyelerinden Donald Rumsfeld bir diğer PNAC üyesi ve Irak savaşının ana mimarlarındandı.Bilderberg toplantılarının müdavimlerinden biri olarak; İstanbul'daki toplantıya katılması olası.

Başlıca kaygılarım ve dolayısı ile size sorularım şunlar :

a) Neden; Paul Wolfowitz, Henry Kissinger ve Donald Rumsfeld gibi savaş tüccarlarının;

Türklerin bilgisi ve onayı dışında İstanbul'da gizli bir toplantı yapmasına izin veriliyor?

b) Türk gazeteleri neden İstanbul'da gerçekleşecek bu olayı tartışmıyorlar?

c) Bu tarz elit beyinler ve savaş tüccarlarının gizli bir toplantısı olası bir yeni savaş rantı yaratmak ile sonuçlanacaktır. Bu yüzden; İran'la yaklaşan savaşı

planlamak için toplanıp toplanmayacaklarını bilmek isterim? Türkiye'yi bir sonraki savaşta bir satranç taşı olarak mı kullanacaklar?

Ayrıca; "Nükleer Silahlar ve Dış Politika" kitabında yazdığı üzere Dr. Kissinger bir savaş durumunda nükleer silah kullanımına karşı olmadığını belirttiğine göre, bizi bir nükleer savaşa dahil edecekler mi?

d) Bu toplantıya davet edilen gazetecilerden biri Cengiz Çandar. Fakat benim kanaatim

kendisinin bu toplantıyı tamamen aklayacağı yönündedir. 2003 Irak Savaşı sırasında Paul Wolfowitz'in yakın arkadaşı ve İstanbul Bilgi Üniversitesi konuşmacılarından biri olarak ; Çandar'ın Bilderberg'e olan sadakati dolayısı ile bu konferanslara davet edildiği ve Bilderberg taraftarı yazılar yazacağı ortada.

Bu nedenle; kendisinin bu seneki toplantılar hakkında yapacağı değerlendirmelere inanılmaması gerektiğini düşünüyorum ve Türklerin kendi ülkelerinde neler olduğunu öğrenmesi için bağımsız Türk gazetecilerin toplantıya katılmasını istiyorum.

Yaklaşmakta olan Bilderberg toplantıları hakkında Türk gazetelerindeki tartışma eksikliğinden, bu toplantıları çevreleyen yüksek gizlilik ve inkardan, bu toplantıların şeffaflık eksikliğinden ve Bilderberg Grubu'na karşı Türk insanlarının gösterdiği duyarsızlıktan dolayı tamamen irkilmiş durumdayım. Dünyanın en güçlü savaş tüccarları tarafından burnumuzun dibinde gizli bir toplantı gerçekleştiriliyor. Bu bir çılgınlıktır.

Bir Türk vatandaşı olarak; benim hükümetimin benim bilgim ve onayım olmadan bu gizli toplantının Türk topraklarında gerçekleşmesine izin vermesinden rencide olmuş durumdayım. Bu nedenle sizden bu sene İstanbul'da gerçekleşecek Bilderberg toplantısında gazetecilik adına tam şeffaflık talep ediyorum.

Eğer Bilderberg Grubu'nun saklayacak bir şeyi yoksa; o zaman toplantının tam metnine ulaşmamız gerekiyor. Bu yüzden bağımsız Türk basını bu toplantıya katılmalı.

Bu mümkün değilse; Türk milletinin bir hizmetkarı olarak size, Bilderberg toplantısına izin vermemenizi istiyorum.

Bir kamu hizmetkarı olan sizden; bu açık mektupa olan cevabınızı 10 gün içinde bekliyorum.

Saygılarımla

Timuçin Leflef

Kaynak: Timuçin Leflef - Global Security

www.acikistihbarat.com



Bu haber 215 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,399 µs