En Sıcak Konular

'Fenerbahçe'ye alkış malkış yok'

0 0 0000 00:00 tsi
Galatasaray yönetimi ve taraftarı, İngiltere'de Chelsea'nin Manchester United'ı karşıladığı gibi F.Bahçe'nin Sami Yen'de alkışlarla karşılanma fikrine tepki gösterdi. 

Bazı kesimler tarafından ortaya atılan fikre G.Saray yöneticilerinden Asbaşkan Adnan Polat, Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen ve Haldun Üstünel “Ne alkışı” diyerek tepki gösterdiler. Maçta F.Bahçeli futbolcu ve yöneticileri ellerinden geldiğince centilmence ağırlamaya çalışacaklarını belirten yöneticiler, “Yıllardır Saracoğlu'nda her türlü teröre muhatap olmamızın karşılığında kimse bizden fantazi beklesin” dedi.

TARAFTAR DA TEPKİLİ

İnternette forumlara katılan taraftarlar da buna şiddetle karşı çıktı. Taraftarların bir kısmı, “F.Bahçe'yi alkışlayan birileri olursa sonucuna karışmayız” diyerek Başkan Canaydın'a göndermede bulundu. Başka bir grup ise, “Daha 10 gün önce kendilerini kupadan eleyen rakibin oyuncusunu otoparkta döven, son 3 senede kaybettiği 2 kupa finalinde seremoniye gelmeyen, orada bile rakibi tebrik edemeyenlere alkış biraz fazla değil mi?” diye sorarken, bazıları da “Mahmut Uslu, Ali Koç ve Aziz Yıldırım şiddeti körüklesin. Biz de tebrik edelim” diyerek tepki gösterdi.

Polat, Gerets'in aksini söyledi

Polat, 'Takımdan bazıları gidecek' diyen Gerets'in aksine bu konunun belirsiz olduğu söyledi.

Kimin gidip kimin kalacağı belli değil

Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın Sivaspor maçı sonrası futbolcular ile bir görüşme yaptığı ve Gerets'in aksine bir görüş bildirdiği öğrenildi. Kaptan Hakan Şükür olmak üzere birçok futbolcuyla otelde bir görüşme yapan Polat, “İçiniz rahat olsun. Sezon sonunda kimin gideceği henüz belli değil. Sizlerden Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarını kazanmanızı istiyorum. Şampiyonlar Ligi şansımız hala sürüyor” diyerek Gerets'in açıklamalarıyla morelleri bozulan futbolcuları biraz olsun rahatlattı.

Son dakikalarda 12 puan uçup gitti

Sivas'ta yediği son dakika golüyle 1-1 berabere kalarak 2 puan bırakan Galatasaray, bu sezon son dakika golleri ile toplam 12 puan kaybetti. Galatasaray, Konyaspor'a iki maçta 4 puan kaptırırken, G.Antep ve Beşiktaş'a 3'er puan, Sivas'a da 2 puan verdi.

Genç oyunculara zam yapılacak

Takımda denge sağlama operasyonunun 2. aşamasında genç oyuncuların ücretlerinde iyleştirmeye gidecek. Buna göre takımda en az ücret alan Arda ve Mehmet Güven'e zam yapılacak. Arda sezon başında yıllık 250 bin YTL karşılığı 2010 yılana sözleşmeye imza atmıştı.

Yenişafak
 



Bu haber 318 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,671 µs