En Sıcak Konular

Yıldız: Teröristbaşını asmayanlar bizden...

28 Mayıs 2011 12:45 tsi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin son 8.5 yılda ciddi değişim yaşadığını belirterek, "Ülkemiz AK Parti döneminde şaha kalktı." dedi.

Bakan Yıldız, İmralı'daki terörist başının yerinin değiştirilmesini isteyen MHP'yi de eleştirerek, "Teröristbaşını asmayanlar, şimdi bizden yattığı yeri değiştirmemizi isteyemez." ifadesini kulandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, partisinin Melikgazi ilçesi tarafından Yıldırım Beyazıt'ta gerçekleştirilen mahalle toplantısına katıldı. Davul zurna eşliğinde ve coşkuyla karşılanan Bakan Yıldız'a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Burada konuşma yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'de son 8,5 yılda çok ciddi değişim yaşandığını ifade ederek, "8.5 yıldan bu yana ülkemiz hamdolsun şaha kalktı." dedi.

AK Parti iktidarları döneminde yapılan hizmetlerin anlatıldığı bir kitap bastıklarını kaydeden Bakan Yıldız, matbaanın çok kalın olduğu gerekçesiyle sadece başlıkları yazmalarını istediğini anımsattı.

Bakan Yıldız şöyle konuştu: "Kitabı basan matbaa 186 sayfalık kitabın çok kalın olduğunu, inceltmek gerektiğini söyledi. O zaman biz de yalnızca başlıklarını bastık. Yaptıklarımızı anlatmakta güçlük çekiyoruz, şimdi birileri yapmadıklarımız üzerinden bizi eleştiriyor. Niçin? 12 Haziran'da vatandaşı AK Parti'den soğutmak için. Çünkü yaptıklarımız üzerinden her hangi bir eleştiride bulunma imkânları yok."

Konuşmasında terör üzerinden kendilerini eleştiren MHP'ye yüklenen Bakan Yıldız, "Terörist başını zamanında asmayanlar, cezaevine koyanlar, şimdi bizden yattığı yeri değiştirmemizi istiyorlar. Diyelim ki değişti, ama sen terörist başını asmadığını, asılmaması için de hazırlanan belgenin altına imza attığını unutuyorsun, gücünün yetmediğini şimdi görüyorsun. Biz, terörist başına ve teröre hiç bir şekilde taviz vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz." ifadesini kullandı.

Bakan Yıldız, AK Parti'nin doğru yolda ilerlediğinin altını çizerek konuşmasını şöyle tamamladı: "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmüş müdür? Daha 1 yaşını doldurmadan iktidara gelecek bir parti kurulsun. Bunun AK Parti'den başka bir örneği yok. Çünkü AK Parti doğru yolda ilerliyor ve hedeflerine doğru gidiyor."

Bakan Yıldız, alkışlarla desteklenen konuşmasından sonra Yıldırım Beyazıt'taki bir düğün salonuna uğrayarak Cüneyt ve Esra ismindeki genç çifte altın hediye edip, mutluluklar diledi. Bakan Yıldız, çiftten Başbakan Erdoğan'ın en az 3 çocuk isteğini hatırlattıktan sonra salondan, 'Beraber yürüdük biz bu yollarda' şarkısı eşliğinde ayrıldı.



Bu haber 774 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,958 µs