En Sıcak Konular

'CHP-BDP'nin işbirliği ilk defa olmuyor...

27 Mayıs 2011 16:45 tsi
'CHP-BDP'nin işbirliği ilk defa olmuyor... Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Cemil Çiçek, BDP'li Filiz Koçali'nin açıklamalarını değerlendirirken, CHP ve BDP'nin ilk defa iş birliği yapmadığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hakkari'de yaptığı mitinge ilişkin itirafta bulunarak Başbakan'ı kızdırmak için CHP mitingine katıldıklarını söyleyen BDP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Koçali'ye Cemil Çiçek'ten cevap geldi. Seçim çalışmaları çerçevesinde Ankara'nın Kazan ilçesinde toplu açılış törenine katılan Çiçek, BDP'lilerin CHP mitingine katılmasına ilişkin açıklamaları için, bunları bildiklerini söyledi. Çiçek, "Bunların iş birliği ilk defa olmuyor. Referandum oylama sürecinde de bu durum yaşandı. Bu beyanlar, açıklamalar ve görüntüler ruh ikizi olduklarının göstergesidir. Kimin kiminle olduğunu bu tablolar çok açık gösteriyor. Vatandaşımız bunların hepsini değerlendirir. " dedi.

CHP liderinin özerklik açıklamalarıyla ilgili ise Cemil Çiçek, kendisine Kılıödaroğlu ile ilgili birçok soru sorulduğunu ifade ederek şu açıklamayı yaptı: "Bana Kılıçdaroğlu'nun özerklik açıklamalarıyla ilişkili görüşümü sorduklarında 'şimdi Kılıçdaroğlu'nun söylediklerine bakmayın, yarın nasıl tevil edeceğine bakın' dedim ve tevil etmeye başladı. Şimdi bir şey söylüyor yarın başka bir şekilde değerlendirme yapıyor. Hakkari'de başka, gider İzmir'de başka konuşur. Bunları fazla değerlendirmenin gereği yok. "

cha



Bu haber 1,284 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,282 µs