En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu'na Bağış'tan cevap

25 Mayıs 2011 21:20 tsi
Kılıçdaroğlu'na Bağış'tan cevap 

Egemen Bağış, Kılıçdaroğlu'nun Başbakan'ın düğün için Ürdün'e uçakla davetiye gönderdiğine yönelik iddialarını yalanladı.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, “2004 Temmuz ayında ben İstanbul milletvekiliydim. Türkiye'nin Başbakanı'nın Dış İlişkiler danışmanıydım. Ürdün'e sayın Başbakanımızla özel bir düğün davetiyesi götürmek için gittiğimiz boş bir hayaldir. Tamamen somun pehlivanlığına soyunmuş sayın Kılıçdaroğlu'nun geleneksel çark etme sürecinin bir başka örneğidir.” diye konuştu.

Egemen Bağış,İngiltereileTürkiyebüyükelçileri arasında imzalanan ‘Avrupa Birliği Yolunda Türk Yerel Medyası' protokolü imza törenine katıldı. Bağış buradaki programın ardından basın mensuplarının son günlerdeKemal Kılıçdaroğlutarafından gündeme getirilen Ürdün Kralı'na uçakla davetiye gönderilmesi iddialarını değerlendirdi.

Söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Bağış, “Başbakanımız o gün Ürdün'e BM'nin özel temsilcisi Lakhdar Brahimi ile Ürdün Kralı'nın Sarayı'nda görüşmek için gitmiştir. Ürdün Kralı Başbakanımızla Ortadoğu'daki barış sürecini konuşmak üzere kendisini ailesi ile birlikte eşli davet ettiğinden sayın Başbakanımızın hem Ürdün Kralı Abdullah ile hem de Brahimi ile yapacağı görüşmede Başbakanımızın dış ilişkiler danışmanı olarak ben de bulundum. O görüşmede tercümanlık yapmaktan onur duydum. Eşli davete katılan Başbakanımız'ın eşi Emine hanıma kızı Esra hanım eşlik etti. O sırada karşılıklı olarak düğünlerinden bahsetmişler. O ziyaret Ortadoğu barış süreci ile alakalı bir ziyaret olduğunu hatırlatmak isterim. Başbakanımızın iki çocuğunun düğünlerine de birçok devlet başkanları katılmıştır. Bunların her birine uçakla davetiye mi gönderildi? Öyle bir şey yoktur. Kılıçdaroğlu her zamanki gibi maalesef çark etmektedir.” ifadelerini kullandı.

cihan



Bu haber 955 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,474 µs