En Sıcak Konular

'O mitingde niye Türk bayrağı yoktu?'

25 Mayıs 2011 19:05 tsi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin Hakkari mitingine sert tepki gösterdi...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''CHP Genel Başkanı oraya miting yapmak için gitti, BDP'lilere konuştu. Bakın bugün gazetelere,terörörgütü mensupları da o mitingin içindeydi. Resimlerle tespit edilmiş... CHP'nin mitinginde bir tane Türk bayrağı yoktu. Bay Kemal, sen bu ülkede neyin mücadelesini veriyorsun yahu? Niye korktun, niye orada bayraklarının arasına Türk bayrağını koyamadın? Çünkü BDP'lilerin eline Türk bayrağını vermek yürek ister, yürek. Bunu yapamadın sen'' dedi.

Erdoğan, partisinin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap etti.

"OYUNU GÖRMEK ZORUNDAYIZ"

Türk milletinin 30 yıl boyunca terör örgütünün ve çetelerin tuzaklarına düşmediğini dile getiren Başbakan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Gazetelerde çarşaf çarşaf verilen, televizyonlarda dakikalarca döndürülen o görüntüler, bütün Doğu'nun, bütün Güneydoğu'nun görüntüleri değil. Siz, nasıl terörün tuzağına düşmediyseniz, işte benim Doğu'daki, Güneydoğu'daki kardeşim de aslında terörün tuzağına düşmedi, tezgaha gelmedi. Bizim muhabbetimiz daimdir, bizim kardeşliğimiz ezelidir, ebedi olacaktır. Oynanan oyunu görmek zorundayız.

Şimdi, 12 Haziran öncesinde bir kez daha kurulan tezgahı görmek zorundayız. Şu anda BDP ve terör örgütü, bölgeyi kışkırtarak, gençleri kışkırtarak, buradan bir çıkar elde etmenin mücadelesi içine girmiş durumda. Yedi yaşındaki çocukların arkasına saklanıyor, korkakça oradan, o masum çocuklar üzerinden oy avcılığı yapmaya çalışıyor, esnafa zorla kepenk kapattırıyor, esnafa kan ağlatıyor, esnafın ekmeğine göz dikiyor. Bunlar, sabah namazında camiden çıkan imamı katledecek kadar vicdan ve izanı kaybetmiş durumdalar."

"BDP'LİLERİN ELİNE TÜRK BAYRAĞINI VERMEK YÜREK İSTER"

Şu anda çok ilginç gelişmeler olduğunu kaydeden Başbakan Erdoğan, vatandaşlardan bu gelişmeleri çok iyi görmelerini istedi. Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Ne dolapların döndüğünü çok iyi görmenizi istiyorum. Biz, mitingimizi yapmak, kardeşlerimizle kucaklaşmak için Hakkari'ye gittik. BDP ve terör örgütü, oradaki vatandaşlarımızı tehdit etti ve mitinge gelmelerini engelledi. Kepenkler yine zorla kapattırıldı ama biz mitingimizi orada katılan kardeşlerimizle yaptık.

İki gün sonra,CHP Genel Başkanı oraya miting yapmak için gitti, BDP'lilere konuştu. Bakın bugün gazetelere, terör örgütü mensupları da o mitingin içindeydi. Resimlerle tespit edilmiş... CHP'nin mitinginde bir tane Türk bayrağı yoktu. Bay Kemal, sen bu ülkede neyin mücadelesini veriyorsun yahu? Niye korktun, niye orada bayraklarının arasına Türk bayrağını koyamadın? Çünkü BDP'lilerin eline Türk bayrağını vermek yürek ister, yürek. Bunu yapamadın sen."

"BUNLARIN GENLERİNE İŞLEMİŞ, GENLERİNE..."

Başbakan Erdoğan, "Bay Kemal, Hakkari'ye gidiyor ne diyor 'biz sizlere burada tabii ki yerel yönetimler özerkliği noktasında özerklik vereceğiz çünkü bu Avrupa Birliği'nde de var' diyor. Ardahan'a gidiyor, 'Ben eyalet sistemini kastetmedim' diyor. Bu adam, bir garip adam. Hakkari'de başka, Ardahan'da başka. Ardahan'da başka, Kırıkkale'de başka... Bu adam, bu. Akşam başka, sabah başka. Bunların genlerine işlemiş, genlerine..." dedi.

cihan



Bu haber 653 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,782 µs