En Sıcak Konular

Semih'in yeni takımı belli oldu

25 Mayıs 2011 16:30 tsi
Emenike'yi bitiren sarı-lacivertliler, Sezer Öztürk için Eskişehir'le söz kesti, Sinan Bolat kaleye alternatif olarak belirlendi.

Barcelona'nın istediği Andre Santos satılıyor. Verimli olamayan Daniel Güiza, Fabian Bilica ve Cristian Baroni ile yollar ayrılıyor, Semih Şentürk de yuvadan Galatasaray’a uçuyor.

Şampiyon Fenerbahçe'de değişim rüzgârları esiyor. Gelecek sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak olan sarı-lacivertli takım, verimli olamayan oyuncularını gönderip, yeni yıldızlarla kadrosunu daha da güçlendirmek için dört koldan çalışmalara başladı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın ısrarla kadrosunda görmek istediği Karabüksporlu Emmanuel Emenike'nin transferi büyük ölçüde bitirildi. Nijeryalı genç yıldızın transfer dönemi başlayınca resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Sarı-lacivertliler, Sezer Öztürk'ün transferini sonuçlandırmak için de çok önemli adımlar attı.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'ın geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelerek Fenerbahçeli yöneticilerle görüştüğü ve tarafların el sıkıştıkları bildirildi. Sezer'in de, Emenike gibi yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giymesi bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi için kaleci Volkan'a iyi bir alternatif arayan yönetimin, Standard Liege forması giyen milli eldiven Sinan'ın peşinde olduğu ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin, başarılı kaleciyle kısa süre içinde görüşmelere başlayacakları vurgulandı.

10 milyon euro fiyat biçildi

Fenerbahçe'de gözden çıkarılan oyuncular da belirlendi. Hayal kırıklığı yaratan Güiza ve Bilica'yı serbest bırakma kararı alan sarı-lacivertli yönetim, performansı yeterli bulunmayan Cristian'la da yolları ayırıyor. Teknik Direktör Kocaman'ın bu oyuncuların gönderilmesi için yönetime başvurduğu ifade edildi.


Fenerbahçe, Barcelona'nın transfer listesine giren Santos'u satma kararı aldı. Brezilya Milli Takımı'nın değişmezleri arasında bulunan Santos için 10 milyon euro bonservis talep edileceği, İspanyol kulübünün bu rakamı ödemeye hazır olduğu kaydedildi.


Sarı-lacivertlilerin, "nöbetçi golcüsü" Semih Şentürk ise Galatasaray'la el sıkıştı. Fenerbahçe ile sözleşmesi biten milli futbolcunun, sarı-kırmızılı kulüple anlaştığı öğrenildi.

Yıldız oyuncunun, Belçika maçından sonra Galatasaray'a imza atacağı kaydedildi. Semih dün yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile görüşmelere başladığını, ancak kesin kararını milli maçtan sonra vereceğini belirtti.(MİLLİYET)



Bu haber 769 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,999 µs