En Sıcak Konular

Kurtulmuş: Asla firavunlaşmayacağız

20 Mayıs 2011 19:48 tsi
HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, "İktidar olursak üç tane yanlışa düşmeyeceğiz. Asla firavunlaşmayacağız, karunlaşmayacağız, belanlaşmayacağız." dedi.

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Erzurum'da partisince düzenlenen açık hava mitinginde yağmur altında partililere seslendi. Kurtulmuş, iktidar partisini eleştirdiği konuşmasında 13 Haziranda iktidar olmaları halinde, Türkiye'nin üç temel alanda yeni bir döneme gireceğini iddia etti.

HAS Parti Genel Başkanı Kurtulmuş, halkın demokrasisini egemen hale getireceklerini, toplumsal barışı sağlayacaklarını ve adaletli kalkınmayı tesis edeceklerini söyledi. 3 temel şeyi yapmayacaklarına da vurgu yapan Kurtulmuş, "Milletimiz HAS Partiyi iktidarın merkezi görüyor. İktidar olursak üç tane de yanlışa düşmeyeceğiz. Asla firavunlaşmayacağız. Yani yönetimi, yönetilen halka karşı zulüm aracı haline dönüştürmeyeceğiz. Karunlaşmayacağız. Milletin yani kamu malını haksız yiyenlere yedirmeyeceğiz, yemeyeceğiz. HAS Parti'nin hırsızları olmayacak.

Belanlaşmayacağız tarihi şahsiyet.Belan yaptığı yanlışları örtmek için dini istismar edendir. Dinimizi istismar etmeyip, ettirmeyeceğiz." diye konuştu.

Kurtulmuş, ayrıca iktidar olmaları halinde esnaftan alınan vergileri azaltacaklarını, AVM'leri şehir dışına çıkartacaklarını da sözlerine ekledi. Sağanak yağış altında konuşmasını kısa tutan Kurtulmuş akşam da sivil toplum örgütü temsilcileri ile Müceldili Konağı'nda biraraya gelecek.

cihan



Bu haber 665 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,680 µs