En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

20 Mayıs 2011 09:58 tsi
İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karabük-Yenice-Zonguldak yolunun Bolkuş mevkisinde meydana gelen heyelan nedeniyle yolun ulaşıma kapalı olduğu bildirildi.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Mekece-Bozüyük yolunun bazı kesimlerinde köprü genleşme derzi çalışmaları, köprü bakım çalışmaları ve yol yapım çalışmaları yapılıyor. Yol, 23. kilometresindeki yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatleri arasında aralıklı olarak trafiğe kapatılacak. Köprü genleşme derzi ve köprü bakım çalışmaları nedeniyle yolun, 36-37. kilometrelerinde 22 Mayıs'a kadar, 61-63. kilometrelerinde 31 Mayıs'a kadar ve 70-74. kilometrelerinde 18 Haziran'a kadar ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü verilecek.

Karabük-Safranbolu ayrımı-Araç yolunun 0-5. kilometreleri arasındaki asfaltlama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

TEM Otoyolunun Mahbutbey Batı Kavşağı-İkitelli Kavşağı arasındaki viyadük inşaatı nedeniyle 23 Mayısa kadar, 24.00-06.00 saatleri arasında Başakşehir-Havaalanı ile Havaalanı-TEM Ankara bağlantı kolu trafiğe kapatılarak, ulaşım uyarıcı levhalarla alternatif bağlantı yollarından sağlanacak.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ve 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak verilecek.

Bozüyük çevre yolunun 3-4. kilometreleri arasında, köprü yapım çalışmaları nedeniyle 30 Haziran 2011'e kadar sol taşıma yolu kapatılarak, ulaşım sağ taşıma yolundan sağlanacak.

Aynı yolun, 4-5. kilometreleri arasındaki köprü yapım çalışmaları nedeniyle, 30 Hazirana kadar şerit daraltması yapılacağından, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara-İstanbul otoyolunun Bolu Doğu kavşağı ile Yeniçağa kavşağı arasındaki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle, 23 Mayıs'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak veriliyor.

Ankara Çevre otoyolunun Cebeci kavşağı ile Gölbaşı kavşağı 3-8. kilometreleri arasındaki üst yapı çalışmaları nedeniyle, 31 Mayıs'a kadar Cebeci-Gölbaşı istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten kontrollü olarak sağlanıyor.

Ankara-Gerede otoyolunun Ankara-Akıncı gişeleri arasındaki Ovaçayı köprüsündeki bakım onarım çalışmaları nedeniyle 23 Mayıs'a kadar Ankara-İstanbul istikameti kapatılarak, ulaşım İstanbul-Ankara istikametinde iki yönlü olarak kontrollü veriliyor.

Zonguldak-Ereğli yolu, 54-56. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında; Finike-Elmalı yolu, 48-50. kilometrelerideki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle, 14.00-16.00 saatleri arasında; Akşehir-(Yalvaç-Şarkikaraağaç) ayrımı yolu, 0-10. kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-12.00 ve 13.00-18.00 saatleri arasında; Zonguldak-Devrek-Mengen yolu, 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerdeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında; Menemen-Manisa yolu, 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-17.00 saatleri arasında ve Havran-Balıkesir yolu, 51-53. kilometreler arasındaki (Balya Ayrımı) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 13.00-16.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılıyor.

aa



Bu haber 551 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,320 µs