En Sıcak Konular

Doçentliği ruhçu tarikatın desteğiyle kazanmış! 

0 0 0000 00:00 tsi
Doçentliği ruhçu tarikatın desteğiyle kazanmış!  Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) Genel Başkan Yardımcısı Nur Serter, doçentlik sınavını dünyayı yönettiğine inandığı 'Beyti Dost' isimli 'sapık' bir tarikatın ruh gücüyle kazandığını söylüyor.

Tarikatın yayın organı 'Sevgi Dünyası' dergisinde 1984 yılındaki sınav anını anlatan Serter, kendisini sevmeyen jüri başkanının düşüncesinin Beyti Dost'un gücüyle değiştiğini iddia ediyor. Çağlayan Meydanı'nda yapılan mitingde Genelkurmay'ın internet üzerinden yaptığı bildiriyi desteklediğini belirterek, "Askerin önünde saygıyla eğiliyoruz." diyen Serter'in tarikat üyesi olduğu geçtiğimiz ay Sabah Gazetesi yazarı Murat Bardakçı'nın 'Hazreti İsa'dan sonra sıra Tandoğan'da mı?' başlıklı yazısı ile anlaşılmıştı. 27 Mayıs 1960'taki askerî darbeye katılan subaylardan kurmay albay Emin Aytekin'in kızı olan Serter, 'Beyti Dost' tarikatının müritlerine, yıllarca kaleme aldığı ruhçu yazılarla rehberlik etti. Serter, bir insanın öldükten sonra başka bir bedenle dünyaya tekrar geldiği inancına sahip ve ruh çağırma seansları düzenleyen Beyti Dost isimli tarikatın Sevgi Dünyası isimli dergisinde 10 yılı aşkın süre yazarlık yaptı. Nur Serter'in dergide çocuklar için yazdığı ruhçu hikâyeler ve Noel Baba için yazdığı şiirler yayınlandı.

'İnsanlara medyumlarla ulaşıyoruz'

Ünlü kahin Nostradamus'un kehanetlerini de kaleme alan Serter, yazılarında Kur'an ayetlerine alternatif olarak üretilen Beyti Dost'un celselerini referans gösteriyor. Serter, Beyti Dost'un celselerinden örnekler veriyor. Tarikatın dergisinde Beyti Dost şöyle anlatılıyor: "O, bundan yüzyıllarca yıl önce dünyamızda yol gösterici olarak yaşamıştır. Ölümünden sonra devamlı olarak yükselerek dünyaları yöneten bedensiz varlıklar arasına katılmıştır. Hemen her devirde insanlara ilahi âlemden yardım ve uyarmalar yapılmış, peygamberler ve veliler vasıtasıyla bilgiler gönderilegelmiştir. Şimdi de Beyti Dost o bilgilerini medyum aracılığı ile insanlara ulaştırmaktadır."

zaman



Bu haber 380 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,547 µs