En Sıcak Konular

Mitingde CHP - SHP yakınlaşması

0 0 0000 00:00 tsi
CHP lideri Deniz Baykal, İzmir'e SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile birlikte geldi. CHP'nin tüm üst yönetimi ve 80 milletvekili de alanda... Zeki Sezer'in de miting alanına geldi. 

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, yoğun katılımın olduğu miting alanına deniz yoluyla ulaşabildi. DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in de miting alanına geldiği öğrenildi. SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, İzmir'e Baykal ile birlikte geldi.

Sabah saatmlerinde kalabalık bir partili grubu ile İzmir'e adeta çıkarma yapan CHP Lideri Deniz Baykal, kalabalık nedeniyle miting alanına şehirhatları vapuru ile ulaştı. Alsancak iskelesine yanaşan vapurdan inen Baykal, miting alanına ulaştı.

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer de partilelerle birlikte miting alanına geldi. SHP Gelen Başkanı Murat Karayalçın da miting alanında.

CNNTurk Televizyonu'na konuşan Karayalçın, CHP - DSP - SHP birlikteliği için "Keşke olabilse, çok isterim" açıklamasını yaptı.

SABAH GELDİLER

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal partisinin üst düzey yöneticileriyle birlikte Cumhuriyet Mitingi'ne katılmak için saat 08.45'de İzmir Adnan Menderes Havalimanı geldi. CHP'den 80 milletvekili de İzmir'de bulunuyor.

Baykal ve beraberinde gelen Hür Parti Genel Başkanı Yaşar Okuyan'ı CHP Genel Başkan Yarımcısı Eşref Erdem, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları ve yüzlerce partili karşıladı. Baykal Havaalanının basın odasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Tüm Türkiye'nin gözü İzmir'de. Hep birlikte İzmir'in bu mutlu gününde dayanışma içinde olduğumuz ortaya koymak, İzmir'in bu büyük mitingine katılmak için buraya geldik. Umarım çok güzel bir miting olacak. Son günlerde ülkemizin, Anayasamızın laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıktığımızı bir kez daha yükselen seslerle ortaya koyacağız. Bunu gerçekleştirmek için tüm İzmir'in ayakta olduğunu biliyorum. Hepimiz heyecanla bugünü gerçekleştirmek istiyoruz. İzmir'den tüm Türkiye'nin Anneler Günü'nü kutluyorum. İzmir'de anneler gününün ayrı bir önemi var. Tüm Türkiye'nin annesi İzmir'de yatıyor. Atatürk'ün annesi Zebeyde Hanım. O hepimizin annesi. Anneler günü ve İzmir'in bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'ne, anayasamıza sahip çıkma iradesiyle birleştiği, bütünleştiği, bir amaç için buradayız. Umarım herşey iyi gidecek. Bütün CHP milletvekilleri burada.'' Baykal gazetecilerin soru sormasını kabul etmedi, “Bugün siyaset yapmayalım'' dedi. Baykal'la birlikte 80 CHP milletvekilinin geldiği öğrenildi.

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer ise dün akşam İzmir'e geldi. Sezer'in doğrudan miting meydanına gideceği öğrenildi.

milliyet
 



Bu haber 372 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,693 µs