En Sıcak Konular

Bahçeli: Bu iktidara mahkum olmayın

17 Mayıs 2011 22:46 tsi
MHP Lideri Devlet Bahçeli Karaman'da partisinin kent meydanında düzenlediği mitinge katıldı. Mitingde yaklaşık 10 bin kişiye seslenen Bahçeli, Türkiye'de her gün ayaklanma provalarının yapıldığını söyledi.

Türkiye'nin, Mısır ve Tunus ile tehdit edildiğini belirten Bahçeli, "Oradaki gelişmelere göre Türkiye'nin de bir kıyamet günü yaşayacağını söyleyerek, taviz üstüne taviz istiyorlar. İşte ileri demorasi, özgürlük safsataları ile tavizlere cevap verilince, o zaman terör diyor ki, 'Ben bir eylemle sorunu çözdürüyorum' Öyleyse bir eylem, bir sorun diyerek Türkiye'yi bölünmenin eşeğine götürüyorlar. Bu böyle devam etmez, edemez. Onun için durmak yok, yola devam diyerek AK Partililerden oy isteyerek, iktidar olmaya çalışan AK Parti'nin genel başkanı, bu gerçekler karşısında milletin huzuruna çıkmaması gerekir" dedi.

DEVLETİN İMKANINI KULLANIYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, devletin imkanlarınyla mitinglerde boy gösterdiğini belirten Bahçeli, "Bakıyorsunuz, devletin imkanlarıyla, başbakanlığın arabaları ile TOKi denen kuruluşun önderliğinde düzenlenen meydan toplantılarıyla milletin huzuruna çıkıyor. Yanında da 16-17 televizyon, sabahtan akşama kadar Recep Tayyip Erdoğan dizisini oynatıyor. Bir bakıyorsonuz her televizyonda, Recep Tayyip Erdoğan, karşısında bilinen hep aynı şahıslar, danışıklı bir dövüş. Şunu söylemiştiniz, bunu ne için söylediniz. Şimdi çılgın projeler peşindesiniz. Bu çılgın projeleri ne zaman açıklayacaksınız. O da kibirli, kabarıyor. Omuzunun birini düşürüyor, Kasımpaşalı olduğunu söylüyor ve milleti aldatıyor" diye konuştu.

İKTİDARA VURUN BİR KARAMAN TOKADI

Bahçeli, "2002 yılından, 2011 yılına kadar geçen sürede iş bulamamış, evinizde aşınız yok, yoksulluk ve açlık sınırının altındaysanız, hiçbir derdinize çare bulunmuyor, bir talebiniz olursa azarlanıyorsunuz, isteğinizi dile getirince kovuluyorsunuz, memur olarak kendilerinden değilse, her türlü soruşturmaya muhatap oluyorsanız, Türkiye'de dolaşmadık yer bıraktırılmıyorsanız, o zaman 2002'den bugüne kadar ki yaşadıklarınız sizin hayatınız ve gerçeklerinizdir. Televizyonda toz pembe anlatılan tablo Türkiye ile bağdaşmıyorsa, yandaşların ve hanedanların sahip olduğu bir eli yağda, bir eli balda zenginleşmiş servetine servet katmış dünya ile hiç mukayese edilmeyecek bir şekildeyseniz, 12 Haziran kararınızın günüdür. İktidara vurun bir Karaman tokadı, gönderin gitsin" dedi.



Bu haber 601 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,341 µs