En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

17 Mayıs 2011 09:27 tsi
İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının bazı kesimlerindeki bakım ve yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesindeki açıklamaya göre, Hakkari-Yüksekova yolunun 21. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

Aydıncık-Silifke yolunun 30-33. kilometreleri arasındaki (Yeşilovacık Beldesi Karayar-Çeşme mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 11.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Aydıncık-Silifke yolunun 23-28. kilometreleri arasındaki (Yanışlı köyü mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol bugün 11.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı bulunacak.

TEM Otoyolunun Mahmutbey Batı Kavşağı-İkitelli Kavşağı arasında viyadük inşaatı nedeniyle 23 Mayıs'a kadar 24.00-06.00 saatleri arasında Başakşehir-Havaalanı ile Havaalanı-TEM Ankara bağlantı kolu trafiğe kapatılacak, ulaşım uyarıcı levhalarla alternatif bağlantı yollarından sağlanacak.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak verilecek.

Mekece-Bozüyük yolunun 61-63. kilometreleri arasında köprü bakım çalışmaları nedeniyle 31 Mayıs'a kadar yolun bu bölümü trafiğe kapatılarak ulaşım bölünmüş yolun diğer kesiminden iki yönlü sağlanacak.

Bozüyük Çevre yolunun 3-4. kilometrelerinde köprü yapım çalışmaları nedeniyle 30 Mayıs'a kadar sol taşıma yolu kapatılarak ulaşım sağ taşıma yolundan verilecek.

Ankara-İstanbul Otoyolunun Bolu Doğu Kavşağı ile Yeniçağa Kavşağı arasındaki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 23 Mayıs'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

Ankara Çevre Otoyolunun Cebeci Kavşağı ile Gölbaşı Kavşağı 3-8. kilometreleri arasındaki üst yapı çalışmaları nedeniyle 31 Mayıs'a kadar Cebeci-Gölbaşı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten kontrollü olarak verilecek.

Mekece-Bilecik-Bozüyük yolunun 71-73. kilometreleri arasındaki köprü genleşme derzi bakım çalışmaları nedeniyle yarına kadar ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Ankara-Gerede Otoyolunun Ankara-Akıncı Gişeleri arasındaki Ovaçayı Köprüsü'ndeki bakım onarım çalışmaları nedeniyle 23 Mayıs'a kadar Ankara-İstanbul istikameti kapatılarak, ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü ve kontrollü verilecek.

Bozüyük Çevre yolunun 4-5. kilometrelerinde köprü yapım çalışmaları nedeniyle 30 Haziran'a kadar şerit daraltması yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karabük-Yenice-Zonguldak yolunun Bolkuş mevkisinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapalı.

Mekece-Bozüyük yolunun 23. kilometresinde yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatleri arasında yol aralıklı olarak trafiğe kapatılacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı bulunacak.

Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yarın ve cuma günü 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9. kilometreleri (Bafa Gölü mevkisi) ile 30-39. kilometreleri (Milas Devlet Hastanesi mevkisi) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün, yarın, perşembe ve cumartesi günleri 13.00-17.00 saatleri arasında trafik geçişine izin verilmeyecek.

Marmaris-Gökova yolunun 5-6. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yarın ve cumartesi günü 13.00-15.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Akşehir-(Yalvaç-Şarkikaraağaç) ayrımı yolunun 0-10. kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle her gün 08.00-12.00 ve 13.00-18.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı olacak.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve perşembe günü 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılacak, ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri arasındaki (Bafa Gölü mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün, yarın ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak, ulaşım kontrollü olarak verilecek.

Menemen-Manisa yolunun 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

aa



Bu haber 494 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,591 µs