En Sıcak Konular

Türkiye Kupası sahibini buluyor

11 Mayıs 2011 17:15 tsi
Bu yıl 49. düzenlenen Türkiye Kupası sahibini buluyor. Kazanan takımın Avrupa biletini cebine koyacağı final maçı her iki takım için de büyük önem arz ediyor.

Bu yıl 49. düzenlenen Türkiye Kupası sahibini buluyor. Kayseri Kadir Has Stadı'nda Beşiktaş ile İBB karşılaşıyor.

Bu sezon yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Kartal, kupayı kazanarak Avrupa biletini cebine koymak istiyor. Tarihinde ilk kez final oynayan Abdullah Avcı'nın öğrencileri ise başarılarını şampiyonlukla taçlandırma peşinde.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ile Volkan Narinç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Barış Şimşek.

Beşiktaş'ta cezalı olan İbrahim Toraman'ın yanı sıra, sakatlıkları süren Ersan Gülüm, Nihat Kahveci, Matteo Ferrari, Mert Nobre ve Hakan Arıkan final maçında forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle henüz antrenmanlara başlayamayan Fabian Ernst'in durumu ise maç saatinde belli olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da ise sakatlığı bulunan Ali Güzeldal ile Beşiktaş'tan kiralık olarak alınan Filip Holosko, Ziraat Türkiye Kupası finalinde oynayamayacak.

BEŞİKTAŞ - İSTANBUL BB

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ekrem, Aurelio, Sivok, İsmail, Necip, Fernandes, Quaresma, Simao, Guti, Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Tayfur Havutçu

İSTANBUL BB: Oğuzhan, Marcin Kus, Metin, Can, Ekrem, Cihan, Holmen, Tevfik, Efe, İbrahim Akın, Tum
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR, BOL BOL SUCUK VE PASTIRMA ALDI

Ziraat Türkiye Kupası final maçı için Türkiye'nin dört bir yanından Kayseri'ye gelen Beşiktaşlı taraftarlar, bol bol sucuk ve pastırma aldı, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak takımları lehine tezahürat yaptı.

Kupa maçı için hafta başından beri Kayseri'ye gelmeye başlayan Beşiktaşlı taraftarlar, maçın oynanacağı gün de sabah saatlerinden itibaren şehri gezerek alış veriş yaptı. Öğle saatlerinden sonra şehirdeki hareketlilik arttı, Beşiktaş forması giyen, takımlarının atkılarını taşıyan taraftarlar, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanmaya başladı.

Meydanın yanındaki pastırma ve sucuk satan iş yerlerini dolduran taraftarlar, bol bol sucuk ve pastırma aldı. Meydandaki cafe ve lokantalarda maç saatini bekleyen taraftarlar, zaman zaman meydanda toplanarak takımları lehinde tezahüratta bulundu.

Meydanda toplanan Beşiktaşlı taraftarlar, ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin 29 yıllık kupa hasreti ile Galatasaray'ın bu sezonki ligde gösterdiği performansı hedef alan sloganlar attı. Beşiktaşlı taraftarlar, Bursa'da Bursaspor ile oynanacak maçın iptal edilmesine neden olan olayları çıkardıklarını iddia ettikleri Bursaspor taraftarlarına da tepki gösterdi.



Bu haber 675 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,311 µs