En Sıcak Konular

Babacan: Halkın AK Parti'ye ilgisi yoğun

11 Mayıs 2011 13:39 tsi
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, halkın kendilerine yönelik yoğun ilgisi olduğunu söyledi.

Babacan, "Biz yaptıklarımızı anlatıyoruz. Muhalefet partilerinin ise bu tür bir durumları yok. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır." dedi.AK Parti Ankara milletvekili adayları seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı. AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıda son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar ele alındı. AK Parti Ankara Seçim Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Cemil Çiçek, Ali Babacan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Salih Kapusuz, Reha Denemeç, Bülent Gedikli ve diğer milletvekili adayları katıldı.

Toplantıda, Ankara İl Başkanlığı tarafından bu hafta gerçekleştirilecek seçim çalışma programı da ele alındı. Seçim çalışmalarına başlanmasının ardından İl Başkanı Murat Alparslan'ın koordinesinde üçüncü toplantının yapıldığı öğrenildi. Değerlendirme toplantılarının seçime kadar her Çarşamba günü düzenli olarak yapılacağı kaydedildi.

"AK PARTİ'YE HALKIN YOĞUN BİR İLGİSİ VAR"

Toplantı sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, seçim çalışmalarıyla ilgili olarak haftalık değerlendirmelerini yaptıklarını belirterek, Ankara'da AK Parti'ye yönelik yoğun bir ilgi olduğuna işaret etti. İlginin kendilerinin çalışmayacağı anlamına gelmeyeceğini kaydeden Babacan, "Biz yaptıklarımızı anlatıyoruz. Muhalefet partilerinin ise bu tür bir durumları yok. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. 12 Haziran'da halkımız iradesini ortaya koyacaktır." ifadesini kullandı.

"TEŞKİLAT SEÇİME HAZIR"

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, AK Parti Ankara teşkilatı olarak seçime hazır olduklarını belirtti. Alparslan, "AK Parti halkla iç içe olan ve samimi diyaloglar kuran partidir. Bu toplantıları halkın nabzını tutmak için yapıyoruz. Amacımız sadece halka hizmet etmek." diye konuştu.

aa



Bu haber 582 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,678 µs