En Sıcak Konular

Eurovision'a ortak yorum: Şov ve kıyafetler kötüydü

11 Mayıs 2011 10:50 tsi
Eurovision'da Yüksek Sadakat'in yarı finalde elenmesi şok etkisi yaratırken, AHaber'e konuşan İlhan Şeşen'den Yüksek Sadakat'ı kızdıracak yorumlar geldi. İlhan Şeşen "ortada şarkı yoktu, çok kötüydü" dedi.

Gazeteciler.com'un haberine göre, A Haber'de Hilal Ergenekon'un sunduğu "Uykusuz Her Gece" programına telefon bağlantısı ile katılan müzisyenler Yüksek Sadakat'i ve şarkılarını topa tuttular. Yarışma öncesinde şarkıyı beğenmediğini söylediği için tepki alan İlhan Şeşen, "ben şarkıyı sevmediğimi söylemiştim" diyerek haklı çıktığını vurguladı.

İşte Yüksek Sadakat yorumları:

İLHAN ŞEŞEN: ORTADA ŞARKI YOK, ANTİPATİKTİ

Ben şarkıyı sevmediğimi söylemiştim, hepsi bu. Çocuklar biraz hadlerini aşarak hakarete varan şeyler söylediler. Ortada şarkı yok. Güzel olan bir şey inkar edilemez. Bu şarkı şarkı değildi, melodisi yok, antipatik. Ayrıca da bu tip şovlara karışmak istemem ama bir izleyici olarak o arkadaki kızın olağanüstü hareketleri böyle bir şovda izleyiciyi rahatsız edici hareketler. Çocukların şovu da kötüydü. Esas olan şarkıdır.

Kazanan ne olursa olsun, ister işin içine politika girsin, ister gurbetçiler oy vermesin, yarışan şarkıdır. İyi bir şarkının önünü kimse alamaz. Şarkı maalesef kötü bir şarkıydı.

NAİM DİLMENER: ŞAŞIRTICI SONUÇ

Çok şaşırtıcı bir sonuç. Çünkü ne kadar kötü olursa olsun - ki şarkımız iyi bir şarkıydı - sonuçta bizi destekleyen gurbetçilerimiz var. Bu sene şarkıların genel ortalaması çok çok düşüktü. Seyrettiklerimin arasında en derli toplu, en düzgün olanlardan biriydi. Son iki ülkeye geldiğimizde heyecanımızı artırdılar eninde sonunda seçileceğiz dedim ama öyle olmadı. Çok şaşırtıcı.

KEMAL DOĞULU: ŞOV VE KIYAFETLER KÖTÜYDÜ

Ben bugün izlerken yarı finali geçemeyeceğimizi, finale kalamayacağımızı söylemiştim. Eurovision için uygun kalıplara sahip değildi. Kıyafetleri çok kötüydü, sahne şovları yoktu. Bunlar bir bütün. Kulaklarından ziyade gözleri boyamak gerekiyor. 3-4 dakikada ne verebildiğimize bakmak lazım. Gurbetçiler de demek ki şarkıyı beğenmemişler ki destek olmamışlar. Sertab'ın şarkısı da şovu da çok güzeldi.



Bu haber 493 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,425 µs