iyibilgi Ankara" /> iyibilgi Ankara"/>

En Sıcak Konular

Mart kapıdan baktırır, Mayıs kehanet yaptırır

11 Mayıs 2011 10:33 tsi
Mart kapıdan baktırır, Mayıs kehanet yaptırır Mayıs’ın özelliği ne?. Bugün iki kehanete birden uyandık ve ikisi de pek tatlı değil.. Üstelik biri bugün gerçekleşecek(miş)… iyibilgi Ankara

Herhalde şu sıralar bir anomali var ise, Mart’ın kazma kürek yaktırmasını çoktan geçip Mayıs da dahi üşüdüğümüz gerçeği olsa gerek ama bugün ek olarak iki de kehaneti eklendi gündeme. Biri kıyamet biri deprem kehaneti.

İlk kehanet yine Evanjelistler’den çıktı. Yine garip ve karışık bir hesaplama yöntemiyle  21 Mayıs’ta kıyamet kopacağını iddia ediyorlar. Yani 10 gün sonra.

İncil üzerinde hesaplama yapan Amerikalı aşırı dinci bir Protestan grup, Nuh Tufanı’nın 7 bininci yıl dönümü olan 21 Mayıs 2011’de kopacağını savunuyor.

Amerika çapında 66 radyo istasyonu varmış bu grubun. Bir altı eksik kalmış gibi görünüyor ama şimdi “Haberiniz var mı? Dünyanın sonu çok yakın” yazan broşürler dağıtıp huzur kaçırıyorlarmış.

Daha fazla bilgi de var ama hiç ihtiyaç yok boşa zaman harcamaya. 10 gün sonra iplikleri pazara çıkacak nasıl olsa. (Eskiden bu tür kehanetler yıllar sonrasına verilirdi. Hem o zamana kadar unutulur hem de o zamana kadar insanlar bu yolla sömürülür diye.)

İkinci kehanet ise daha ilginç…

Sabah’tan Yasemin Taşkın’ın haberine göre, “1979 yılında ölümünden kısa süre önce "11 Mayıs 2011'de Roma'da deprem olacak" diyen bilim adamı Bendandi'nin öngörüsünü dikkate alan İtalyanların çoğu kenti terk etti”…

Üstelik Raffaele Bendandi boş adam değil. Daha önce iki deprem bilmişliği var. 1979’da ölmüş ama giderken bu kehanette bulunmuş. Onun için “Roma şu sıralar tekinsiz”.

Tabii bu kehaneti keskinleştiren “tesadüfler” de var. “İtalya Meclisi'nin 11 Mayıs günü kapalı olması ise "üst makamlar gerçeği biliyor, ancak bizden saklıyor" şeklinde halk arasında kuşkuları daha da artırdı.”

www.iyibilgi.com



Bu haber 3,302 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,761 µs