En Sıcak Konular

Zeybek, partisinin oy oranını açıkladı...

9 Mayıs 2011 11:29 tsi
DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, partisinin oy oranını açıkladı.

Demokrat Parti’nin sinerjisinin tüm Türkiye’ye yansıyacağını söyleyen Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, NTV’de Esra Akgün’ün programına konuk oldu.

DP barajı aştı

İttifak için yaptıkları çağrılara sadece Bağımsız Türkiye Partisi’nden cevap geldiğini söyleyen Demokrat Parti Lideri Zeybek, bu ittifak kurulduktan sonra yapılan kamuoyu anketlerinde Demokrat Parti’nin yüzde 13,5’lere varan oy oranına ulaştığını söyledi.

DP Lideri Zeybek şöyle konuştu: “Türkiye’nin bölünmesinin önüne geçmek için bir takım siyasi partilere çağrıda bulunduk. Bunlar içinden güçlü kadroları olan, Milli Ekonomi Modeli diye uluslararası camiada ilgi gören Prof. Dr. Haydar Baş’ın başında bulunduğu Bağımsız Türkiye Partisi, Demokrat Partisi saflarında seçime girmeyi kabul etti ve Demokrat Parti bugün bir takım kamuoyu araştırmalarının ortaya koyduğu gibi Batı Anadolu’da ve Akdeniz bölgesinde yüzde on üç buçuklara vardık. Bu bütün Türkiye’ye yayılacak. Vatandaş farkı görecek. Vatandaş, Demokrat Parti liderinin, Demokrat Parti kadrolarının, Demokrat Parti fikriyatının ve Demokrat Parti tarihindeki icraatlarının diğer partilerden farkını görecek, güçlenmiş kadrolarımızla, Bağımsız Türkiye Partisi kadrolarının bize katılımıyla inşallah barajı filan biz aştık. Bırakın barajı. Barajı filan aştık inşallah iktidara doğru yürüyoruz. Demokrat Parti mutlaka iktidara gelecek. Çünkü Türkiye’nin kurtulması, Türkiye’nin tarihinde olduğu gibi şanlı, şerefli bir yere gelmesinin yolu, geçmişte olduğu gibi gelecekte de Demokrat Parti iktidarlarından geçer.”




Bu haber 635 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,444 µs